Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Δήμου : Η άγνωστη ιστορία για τη γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή

Ελένη Δήμου : Η άγνωστη ιστορία για τη γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Ελένη Δήμου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή αλλά και για την πορεία της στο τραγούδι

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής έρχεται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» για να μας παρουσιάσει τις δικές του «Μουσικές Ιστορίες» με τραγούδια και μελωδίες που έχουμε αγαπήσει, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21:00 στο MEGA.

Σε αυτή τη συναυλία, στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» o Στέφανος Κορκολής «φιλοξενεί» τους αγαπημένους ερμηνευτές Ελένη Δήμου, Κώστα Μακεδόνα, Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον ανερχόμενο τραγουδιστή της ροκ σκηνής D3lta.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Ελένη Δήμου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή αλλά και για την πορεία της στο τραγούδι.

«Με τον Στέφανο γνωριστήκαμε μέσω του συζύγου μου. Ήταν πάρα πολύ φίλοι. Ο Στέφανος έχει μια κλασική παιδεία, είναι εξαιρετικός μουσικός, πέρα από συνθέτης» σημείωσε.

«Μαζί κάναμε το ντουέτο «Δεν μπορούμε», πριν 26 χρόνια, που ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος» αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» η Ελένη δήμου θα τραγουδήσει διάφορες επιτυχίες της, μεταξύ των οποίων «Προσωπικά, «Τραγούδι γενεθλίων», «Πότε-πότε μαζί».

Παράλληλα, μίλησε για τις νέες συνθήκες που έφερε ο κοροναϊός στη ζωή μας.

«Μου λείπει η επαφή με τον κόσμο. Τα τελευταία 20 χρόνια επέλεξα μικρούς χώρους να παίζω. Και είναι πολύ ωραία. Αυτό μου λείπει πάρα πολύ. Μακάρι ο εφιάλτης της πανδημίας με ένα τσικ να τελειώσει».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Ελένη Δήμου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» :

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024