Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe: Σε τροχιά ανανέωσης

Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe: Σε τροχιά ανανέωσης

Η γερμανική φίρμα ετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή της τετράθυρης AMG GT η οποία αναμένεται να ενσωματώσει στις επιλογές της και υβριδική έκδοση η οποία θα προσφέρει περισσότερη ισχύ από ποτέ.

Φωτογραφίες: Automedia

Μπορεί η τετράθυρη coupe Mercedes-AMG GT να παρουσιάστηκε περίπου πριν δύο χρόνια, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την γερμανική φίρμα να προετοιμάζει μια βελτιωμένη εκδοχή της η οποία εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στην πίστα του Nurburgring.

Κατά το τεκμήριο των λήψεων η Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe θα διαθέτει ανασχεδιασμένη μάσκα και σχεδιαστικές βελτιώσεις που δεν θα διαφοροποιήσουν σημαντικά την αισθητική της υπόσταση αλλά θα επιφέρουν τον απαραίτητο αέρα ανανέωσης.

Βελτιώσεις αναμένονται και στο εσωτερικό με κυρίαρχη την τοποθέτηση της τελευταίας εκδοχής του infotainment της γερμανικής φίρμας, MBUX, σε συνδυασμό με head-up display επαυξημένης πραγματικότητας.

Πλην αυτών όπως είναι ήδη γνωστό η ανανεωμένη εκδοχή της τετράθυρης AMG GT θα επωφεληθεί και από υβριδική έκδοση με τα διακριτικά GT 73e η οποία αναμένεται να προσφέρει μέγιστη ισχύ 812 ίππων και 900 Nm ροπής. Σημειώνεται ότι η σύγχρονη ισχυρότερη εκδοχή του γερμανικού μοντέλου με τα διακριτικά 63 S αποδίδει ισχύ 639 ίππων και 639 Nm ροπής.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024