Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τρένο» η Λέστερ (1-0)

«Τρένο» η Λέστερ (1-0)

Ένα πέναλτι του Βάρντι ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στη Λέστερ απέναντι στη Γουλβς με 1-0 και να στείλει τις «Αλεπούδες» στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Πατρίτσιο απέκρουσε δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η Λέστερ.

Το «τρένο» της Λέστερ δεν έχει σταματημό. Χάρη σε ένα πέναλτι του Βάρντι (του έπιασε το δεύτερο ο Πατρίτσιο) η ομάδα του Μπρέντναν Ρότζερς επικράτησε με 1-0 της Γουλβς στο «King Power» κι έπιασε κορυφή με 18 βαθμούς δίνοντας συνέχεια στο καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της.

Μόλις στο 12′ ο Κίλμαν έκανε χέρι και με τη βοήθεια και του VAR καταλογίστηκε πέναλτι με τον Βάρντι να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-0 για τη Λέστερ στο 15′.

Μάλιστα στο 38′ ο Άγγλος επιθετικός είχε ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ με πέναλτι αλλά αυτή τη φορά ο Πατρίτσιο του είπε «όχι» κρατώντας το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, με τον Βάρντι για τη Λέστερ και για τη Γουλβς με τους Κίλμαν και Μπολί κυρίως ενώ και ο Σμάιχελ στάθηκε στο ύψος του όποτε χρειάστηκε για τους γηπεδούχους.

Έτσι η Λέστερ συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα και περιμένει πλέον το αποτέλεσμα το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ για να δει αν θα παραμείνουν στην κορυφή.

Λέστερ: Σμάιχελ, Φουχς, Φοφανά, Έβανς, Τζάστιν, Τόμας (46’ Ολμπράιτον), Μεντί, Τίλεμανς, Μάντισον (72’ Μπαρνς), Πράε (80’ Μόργκαν), Βάρντι.

Γουλβς: Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Κίλμαν, Αΐτ Νούρι (77’ Μαρσάλ), Σεμέδο, Νέβες, Ντεντόνκερ, Νέτο (79’ Φάμπιο Σίλβα), Ποντένσε (60’ Τραορέ), Χιμένες.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024