Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίαμβος της Άστον Βίλα στο Emirates (3-0)

Θρίαμβος της Άστον Βίλα στο Emirates (3-0)

Διπλό στο «Emirates» για τη φοβερή και τρομερή Άστον Βίλα που επικράτησε με 3-0 της Άρσεναλ, έφτασε τους 15 βαθμούς και μείωσε στους τρεις τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λέστερ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο!

Διπλό στο «Έμιρεϊτς» για τη φοβερή και τρομερή Άστον Βίλα που επικράτησε με 3-0 της Άρσεναλ, έφτασε τους 15 βαθμούς και μείωσε στους τρεις τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λέστερ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο!

Καλύτερα πατούσε στα πρώτα λεπτά η Άστον Βίλα, με τους «χωριάτες» να μην αφήνουν την μπάλα στους γηπεδούχους καθόλου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την όρεξη, ενώ άρχισαν να παίρνουν αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να μοιάζει «ζαλισμένη» στα πρώτα λεπτά.

Η Βίλα μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο δεύτερο λεπτό, με τον ΜακΓκιν να εκμεταλλεύεται την άψογη ενέργεια του Τζακ Γκρίλις και να τελειώνει υποδειγματικά τη φάση, γράφοντας το 1-0! Διαιτητής και VAR είχαν όμως διαφορετική άποψη και το γκολ εν τέλει ακυρώθηκε μετά από περιπέτεια, καθώς ο Ρος Μπάρκλεϊ που ήταν εκτεθειμένος κάλυπτε το οπτικό πεδίο του Λένο.

Η Βίλα δεν πτοήθηκε ωστόσο και μόλις στην επόμενη φάση έφτασε κοντά στο γκολ, με το σουτ του Γκρίλις να «γλείφει» το δοκάρι. Το γκολ «μύριζε» και ήρθε στο 23ο λεπτό. Ο Μπουκαγιό Σακά των γηπεδούχων έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας δίκαια το προβάδισμα με 1-0 στην Άστον Βίλα.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου, με τον Τόμας Πάρτεϊ να έχει το μοναδικό σουτ εντός εστίας των «κανονιέρηδων».

Όπως ξεκίνησε το πρώτο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο η Βίλα. Οι «χωριάτες» δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι, απειλώντας συνεχώς τα καρέ του Λένο. Η Άρσεναλ από την άλλη δεν μπορούσε να βγει ορθολογικά μπροστά, με τον Αρτέτα να κάνει την πρώτη του αλλαγή νωρίς, βάζοντας τον Θεμπάγιος στη θέση του Πάρτεϊ.

Στο 72ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έβαλαν «ταφόπλακα» στα όνειρα ανατροπής των γηπεδούχων, με τον Γουότκινς να γράφει το 2-0!

Τρία λεπτά αργότερα ο Άγγλος επιθετικός έδωσε διαστάσεις θριάμβου για τη Βίλα, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμορφώνοντας το 3-0!

Με τη νίκη αυτήν η Άστον Βίλα έφτασε τους 15 βαθμούς στη φετινή Premier League και τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Λέστερ, με τους «χωριάτες» ωστόσο να έχουν και ένα ματς λιγότερο.

Η Άρσεναλ έμεινε στους 12 και στο -6 από την κορυφή…

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Μπεγερίν, Τίρνεϊ, Μαγκαλιάες, Χόλντινγκ, Ελνενί, Παρτέι (46’ Θεμπάγιος), Σακά, Ομπαμεγιάνγκ, Γουίλιαν (65’ Πεπέ), Λακαζέτ (65’ Ενκετιά)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Μινγκς, Τάργκετ, Κονσά, Μπάρκλεϊ, Γκρίλις, Τρεζεγκέ (88’ Ελ Γκαζί), ΜακΓκίν, Κας, Λουίζ, Γουάτκινς

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024