Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Με Χασάν, Μπρούμα και 4-2-3-1 απέναντι στον ΟΦΗ

Ολυμπιακός : Με Χασάν, Μπρούμα και 4-2-3-1 απέναντι στον ΟΦΗ

Με σχηματισμό 4-2-3-1, επιθετική τριάδα Μπρούμα, Μασούρα και Χασάν παρατάσσει τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει νίκη στην Κρήτη. Με κάθε τρόπο. Σε δεύτερο πλάνο, θα ήθελε η νίκη να έρθει με διαφορετικό τρόπο από ό,τι μας έχει συνηθίσει φέτος Ολυμπιακός. Να έρθει και με γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ώστε οι Ερυθρόλευκοι να μην πρέπει να αγχωθούν και να πιεστούν στην επανάληψη, όπως συμβαίνει σε όλα τα φετινά παιχνίδια. Και αυτό είναι κάτι που ζήτησε ο Πορτογάλος τεχνικός στην ομιλία του, πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (15:00).

Επιπλέον, ο Μαρτίνς ανακοίνωσε και την 11άδα του Ολυμπιακου, δείχνοντας τη σαφή επιθετική του διάθεση. Καθώς επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1, προχωρώντας σε τρεις αλλαγές προσώπων σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Χασάν παίρνει τη θέση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Μασούρας εκείνη του Μπουχαλάκη, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος ξεκινάει βασικός και ο Μπρούμα, αντί του Ραντζέλοβιτς.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς διατηρεί βασικό τον Βαλμπουενά, ο οποίος θα αγωνιστεί στο «10», έχοντας πίσω του, τον Μάντι Καμαρά, αλλά και τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος ξεκινάει στο αρχικό σχήμα, παρότι στο Μάντσεστερ έτρεξε πάνω από 12 χιλιόμετρα. Μάλιστα, λόγω της μεγάλης προσπάθειας, ο Μαρτίνς είχε συζήτηση με τον Γάλλο, ο οποίος, όμως, υποστήριξε ότι είναι μια χαρά, δεν αισθάνεται κόπωση και για αυτόν τον λόγο ξεκινάει.

Ετσι, η 11άδα του Ολυμπιακού στο Γεντί Κουλέ θα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Μασούρας, Χασάν.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024