Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ – Ολυμπιακός : Όταν μιλούν οι αριθμοί

ΟΦΗ – Ολυμπιακός : Όταν μιλούν οι αριθμοί

Η Super League παρουσιάζει στην επίσημη ιστοσελίδα της ενδιαφέροντα στοιχεία και αριθμούς ενόψει της σημερινής αναμέτρησης ΟΦΗ – Ολυμπιακός.

ΟΦΗ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους το μεσημέρι της Κυριακής (8/11, 15:00) στην Κρήτη στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι με σύμμαχο την παράδοση θα ψάξουν ακόμα ένα τρίποντο στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα σε μία σκληροτράχηλη ομάδα όπως αυτή του Γιώργου Σίμου.

Η Super League παρουσιάζει στην επίσημη ιστοσελίδα όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη σημερινή μάχη του Ηρακλείου.

Παρακάτω όσα αναφέρει:

«Το τέταρτο παιχνίδι του σε 13 μέρες, κάνοντας το τρίτο ταξίδι του στο διάστημα αυτό, δίνει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, όπου είναι αήττητος. Ο πρωταθλητής δοκιμάζεται από τον ΟΦΗ, που στην έδρα του έχει μόνο ισοπαλίες, αλλά δεν έχει κερδίσει και μετά την καραντίνα της άνοιξης.

Ο ΟΦΗ

Έχει χάσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία, αφού δεν είχε ήττα στα τρία πρώτα. Έχει κάνει μια νίκη, εκτός έδρας στη Λαμία. Η νίκη αυτή είναι η μοναδική στα τελευταία 17, αφού δεν κέρδισε κανένα από τα 10 παιχνίδια του στα περσινά πλέι οφ.

Έχει δεχτεί γκολ και στα επτά παιχνίδια του πρωταθλήματος Super League Interwetten, και συνολικά στα 13 τελευταία για το πρωτάθλημα. Έχει παίξει φέτος τρία παιχνίδια στην έδρα του, και τα τρία ήταν ισόπαλα.

Στην έδρα του δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία, μετά το 3-0 επί της Λαμίας την 1η Μαρτίου, που του χάρισε την είσοδο στα πλέι οφ. Έχει πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Ο Ολυμπιακός

Προέρχεται από την ήττα 3-0 με τη Μάντσεστερ Σίτι, δεύτερη στη σειρά στην Ευρώπη. Είναι και οι μοναδικές ήττες του στη σεζόν. Είναι αήττητος στο πρωτάθλημα Super League Interwetten, αλλά δεν έχει κερδίσει ακόμα εκτός έδρας σε όλη τη σεζόν. Έφερε ισοπαλία με Ομόνοια και ΠΑΣ Γιάννινα, έχασε από Πόρτο και Μάντσεστερ Σίτι.

Εκτός έδρας έχει να νικήσει από τις 15 Ιουλίου, τον ΟΦΗ τότε. Ο τελικός με την ΑΕΚ στο «Σπύρος Λούης» θεωρείται αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο, όχι εκτός έδρας.

Στο Ηράκλειο παίζει το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του, έχοντας παίξει μόνο στα Γιάννενα και τέσσερα εντός. Ο Ολυμπιακός είναι επτά παιχνίδια πρωταθλήματος αήττητος, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στις 12 Ιουλίου. Είναι η μοναδική του ήττα στα 51 τελευταία για το πρωτάθλημα. Στα τελευταία 64 για το πρωτάθλημα ανεξάρτητα έδρας, έχει δύο ήττες, και τις δύο από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να μην έχει πετύχει γκολ ακόμα στο πρώτο ημίχρονο στα 10 παιχνίδια της σεζόν. Έχει πετύχει 15 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Έχει δεχτεί τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τρία στο δεύτερο.

Μεταξύ τους

Πέρσι ο Ολυμπιακός κέρδισε και τα τέσσερα παιχνίδια μεταξύ τους για τη Super League, φτάνοντας έτσι τις πέντε διαδοχικές νίκες.

Ο ΟΦΗ έχει να νικήσει από τις 21 Οκτωβρίου 2018, 1-0 στο Ηράκλειο (35’ κεφαλιά Βουό). Αυτή είναι και η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού, από ομάδα της περιφέρειας. Αμέσως πριν ο Ολυμπιακός είχε άλλες επτά σερί νίκες επί του ΟΦΗ.

Στα τελευταία 13 δηλαδή ο Ολυμπιακός έχει 12 νίκες και μια ήττα. Η τελευταία ισοπαλία τους είναι στις 29 Οκτωβρίου 2011, 2-2 στο Νέο Φάληρο. Στην Κρήτη ο Ολυμπιακός νίκησε στα δύο περσινά, ενώ έχασε το αμέσως προηγούμενο, αυτό του 2018. Είναι η μοναδική νίκη του ΟΦΗ στα τελευταία δέκα, όπου έχει οκτώ νίκες ο Ολυμπιακός και υπάρχει και μια ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα έξι από τα επτά τελευταία.

Η ιστορία

Νίκες ΟΦΗ: 12
Ισοπαλίες: 19
Νίκες Ολυμπιακού: 55

Με γηπεδούχο τον ΟΦΗ

Νίκες ΟΦΗ: 11
Ισοπαλίες: 15
Νίκες Ολυμπιακού: 17

Πέρσι

Κανονική διάρκεια…
22.01.2020: ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-1
(45’ σουτ Καμαρά. Στο 89’ 2η κίτρινη Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού)
Πλέι οφ…
15.07.2020: ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-3
(90’ φάουλ Δεληγιαννίδης – 10’ πέναλτι Φορτούνης, 28’ σουτ Ραντζέλοβιτς, 61’ σουτ Φορτούνης)».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024