Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός Εθνικής Ρωσίας ο Ντζιούμπα, μετά από διαρροή ιδιωτικού βίντεο

Εκτός Εθνικής Ρωσίας ο Ντζιούμπα, μετά από διαρροή ιδιωτικού βίντεο

Η Εθνική Ομάδα της Ρωσίας «έκοψε» από τις κλήσεις του Νοεμβρίου τον αρχηγό της, Άρτεμ Ντζιούμπα, προκειμένου να τον προστατεύσει από την αρνητική δημοσιότητα λόγω ενός βίντεο που διέρρευσε.

Η Εθνική Ομάδα της Ρωσίας «έκοψε» από τις κλήσεις για τους επερχόμενους διεθνείς αγώνες του Νοεμβρίου τον αρχηγό της, Άρτεμ Ντζιούμπα, προκειμένου να τον προστατεύσει από την αρνητική δημοσιότητα.

Η ανακοίνωση ήρθε μετά τη διαρροή ενός ιδιωτικού βίντεο στο διαδίκτυο το Σάββατο (7/11), στο οποίο σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS εμφανιζόταν ένας άνδρας παρόμοιος με τον 32χρονο επιθετικό της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης σε πολύ… προσωπικές στιγμές.

«Η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για τους αγώνες του Νοεμβρίου εναντίον της Μολδαβίας, της Τουρκίας και της Σερβίας και δεν μπορεί να αφήσει τον εαυτό της να αποσπάται από πράγματα που συμβαίνουν εκτός Εθνικής», ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, προσθέτοντας:

«Κατά συνέπεια, ελήφθη σήμερα η απόφαση να μην καλέσουμε τον Ντζιούμπα… προκειμένου να προστατευθεί τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από την υπερβολική αρνητικότητα και ένταση».

Η λίστα αναπληρωματικών της Εθνικής Ρωσίας για το «παράθυρο» του Νοεμβρίου περιλαμβάνει μόνο έναν επιθετικό, τον Φεντορ Σμόλοβ της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024