Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τρένο» η Μπάγερν, πήρε το ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ (3-2)

«Τρένο» η Μπάγερν, πήρε το ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ (3-2)

Ματσάρα στο Signal Iduna Park και νικήτρια η… Μπάγερν Μονάχου. Η τρομερή ομάδα του Φλικ πέρασε με 3-2 από την έδρα της Ντόρτμουντ, έχοντας για ακόμη μια φορά μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (ένα γκολ, μια ασίστ). Δέκατo συνεχόμενο τρίποντο σε όλες τις διοργανώσεις για τους Βαυαρούς.

Μπάγερν Μονάχου είναι και δεν καταλαβαίνει… τίποτα! Οι Βαυαροί άλωσαν και το Signal Iduna Park, επικρατώντας με 3-2 της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Στο 14ο λεπτό και μετά από κόρνερ της Μπάγερν Μονάχου, ο Μπόατενγκ έκανε γλυκιά σέντρα για τον Γκορέτζκα. Ο Γερμανός χαφ έπιασε την κεφαλιά, με τον πορτιέρε της Μπορούσια να σώζει με εντυπωσιακό τρόπο.

Δέκα λεπτά αργότερα, οι Βαυαροί σημείωσαν γκολ με τον Λεβαντόφσκι, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε, με τον Πολωνό επιθετικό να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.

Στο 41΄, οι Βεστφαλοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Ρόις έκανε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Βίτσελ να αστοχεί από ευνοϊκή θέση.

Στο 45΄ η ομάδα του Φαβρ πήρε το προβάδισμα με γκολ του Μάρκο Ρόις. Ο Γκερέιρο έκανε το γύρισμα, με τον άσο της Ντόρτμουντ να… πυροβολεί από κοντά τον Νόιερ για το 1-0.

Βέβαια, το προβάδισμα των γηπεδούχων δεν κράτησε και πολύ, με την Μπάγερν Μονάχου να απαντάει άμεσα. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Βαυαροί κέρδισαν φάουλ σε πολύ καλή θέση. Ο Αλάμπα ανέλαβε την εκτέλεση, η μπάλα βρήκε και στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Μπούρκι για το 1-1.

Έτσι, οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπάγερν Μονάχου μπήκε δυνατά, ανατρέποντας το σκορ με τον συνήθη… ύποπτο. Τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Ερνάντες έκανε τη σέντρα και ο Πολωνός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα των Βεστφαλών.

Οι Βαυαροί συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, χάνοντας ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ.

Στο 68ο λεπτό, η Μπορούσια σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση του ματς. Ο Ρόις έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον Νόιερ να μπλοκάρει.

Στο 74΄, ο Γκνάμπρι έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά, με το σουτ του να περνάει λίγο άουτ.

Στο 80΄οι παίκτες του Φλικ κέρδισαν τη μπάλα και έφυγαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση, ο Λεβαντόφσκι πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Σανέ, που με υπέροχο τρόπο έγραψε το 3-1 για τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Χάλαντ με υπέροχο τελείωμα έβαλε ξανά στο ματς τους γηπεδούχους. Στο 87΄, ο Μάρκο Ρόις έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία, στέλνοντας τη μπάλα πολύ άουτ.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024