Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΒΑ : Τζάμπολ στη νέα σεζόν στις 22 Δεκεμβρίου

ΝΒΑ : Τζάμπολ στη νέα σεζόν στις 22 Δεκεμβρίου

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία της Ένωσης Παικτών και το ΝΒΑ ξεκινά οριστικά στις 22 Δεκεμβρίου

Το ΝΒΑ ολοκληρώθηκε πριν από έναν περίπου μήνα με τους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς να κατακτούν το πολυπόθητο δαχτυλίδι, επικρατώντας των Χιτ στους τελικούς.

Τις τελευταίες εβδομάδες στη Λίγκα γίνονται συνεχείς διαβουλεύσεις για την έναρξη της νέας σεζόν, με τους παίκτες να εκφράζουν αντίθετη άποψη σχετικά με το νέο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι η απόφαση στο ΝΒΑ ελήφθη, αφού η Ένωση Παικτών και η Λίγκα συμφώνησαν για τζάμπολ στη νέα σεζόν στις 22 Δεκεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως θα είναι το μικρότερο διάστημα της ιστορίας ανάμεσα στις 2 αγωνιστικές περιόδους (φετινή και περσινή).

Μόλις 71 μέρες μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για οποιοδήποτε άθλημα στις ΗΠΑ, σε μια πραγματικά ιστορική απόφαση.

Επιπλέον, θέλουν να γίνει η free agency όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να είναι οι παίκτες με τις νέες ομάδες τους την 1η Δεκεμβρίου, όταν θα ξεκινήσουν τα training camps.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως οι ομάδες του ΝΒΑ φαίνεται να θέλουν να γίνει η free agency πριν και από το draft, που είναι προγραμματισμένο για τις 18 Νοεμβρίου, κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή δε φαίνεται να είναι εφικτό.

Δείτε την ανάρτηση του Βοϊναρόφσκι:

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024