Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που «γράφουν» τη γνώμη σου στα παλιά τους τα παπούτσια

Τα ζώδια που «γράφουν» τη γνώμη σου στα παλιά τους τα παπούτσια

Μην περιμένεις να σου δείξουν ενσυναίσθηση όπως τα ζώδια του νερού

Ώρες ώρες γίνονται πολύ εκνευριστικά τα συγκεκριμένα ζώδια. Αυτός ο εκνευρισμός άλλωστε έχει άμεση σχέση και με το γεγονός ότι λειτουργούν αρκετά συχνά με ναρκισσιστική συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι αυτό που λέμε «ελεύθερο πνεύμα». Θα κάνει ό,τι θέλει και όπως το θέλει. Δεν θα ρωτήσει την γνώμη κανενός και αν δεν συμφωνείς ή αν δεν τον συμπαθείς… ξίδι.

Ούτε θα στεναχωρηθεί, ούτε και θα κάτσει να σκεφτεί, αν σε… πληγώνει ή αν μπορεί και να έχεις κάπου δίκιο. Αν σου αρέσει μένεις κοντά του, αν όχι, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι αυτό που λέμε: «Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε». Μια ακόμα φράση που θα μπορούσε να ξεστομίσει είναι η εξής: «Πας να δεις αν έρχομαι;»

Δεν τον συμπαθείς; Ε, δε θα βάλει τη γάτα του να κλάψει… Για την ακρίβεια, το πιο πιθανό είναι ότι δεν σε συμπαθεί ούτε εκείνος και θα στο πει κατάμουτρα, χωρίς ίχνος διπλωματίας ή τύψεων. Neeeext!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν του καίγεται καρφάκι τι πιστεύεις. Δεν τον νοιάζει. Δεν θα σε ρωτήσει ποτέ και δεν θα δεχτεί και καμία από τις συμβουλές σου.

Θα σε έχει στον «πάγο» και έτσι και τολμήσεις να τον αμφισβητήσεις ή να τον κριτικάρεις, θα δεις ένα τόσο παγωμένο βλέμμα που θα «κοκαλώσεις» και φυσικά να περιμένεις ότι θα πάρεις μια πληρωμένη απάντηση που θα κάνεις πολύ καιρό να την ξεχάσεις. Έτσι κι αλλιώς ζει για να πηγαίνει κόντρα στους άλλους…

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024