Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επέστρεψε από την… κόλαση με επική ανατροπή η Σεβίλλη – «Πάρτι» της Τσέλσι

Επέστρεψε από την… κόλαση με επική ανατροπή η Σεβίλλη – «Πάρτι» της Τσέλσι

Η Σεβίλλη βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν από την Κρασνοντάρ, ωστόσο με τεράστια ψυχικά αποθέματα έφτασε στη μεγάλη ανατροπή (3-2). Πάρτι (3-0) για την Τσέλσι κόντρα στη Ρεν, με τον Βέρνερ να σημειώνει δύο τέρματα από τα 11 βήματα.

Χέρι-χέρι συνεχίζουν στον 5ο όμιλο του Champions League Σεβίλλη και Τσέλσι, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στην κορυφή, έχοντας από 7 βαθμούς η καθεμία.

Η Κράσνονταρ σόκαρε στο ξεκίνημα του ματς τους Ισπανούς, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 2-0. Ωστόσο, η ομάδα του Λοπετέγκι κατέθεσε και την… ψυχή της στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, φτάνοντας στην απίθανη ανατροπή με 3-2.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Τσέλσι φιλοξένησε τη Ρεν και με τη βοήθεια της… άσπρης βούλας, επικράτησε εύκολα με 3-0.

Σεβίλλη-Κρασνοντάρ 3-2

Βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά. Είδε τον Χεσούς Νάβας να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Και όμως, η κάτοχος του Europa League έκανε τα αδύνατα… δυνατά, νικώντας με 3-2 την Κράσνονταρ.

Στο 17’ ο Σουλεϊμάνοβ με απίθανη εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 για τους Ρώσους. Στο 20’ η Κράσνονταρ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπεργκ από τον Κουντέ, με τον Σουηδό να το εκτελεί για το 0-2.

Στο 42’ η Σεβίλλη μείωσε με κεφαλιά του Ράκιτιτς. Όμως στο 45+4’ η Κράσνονταρ έφυγε στην κόντρα με τον Όλσον, ο Νάβας τον πάτησε λίγο έξω από την περιοχή και ο Μπριχ τον απέβαλλε.

Στο 69’ μετά από λάθος του Κάιο, ο Εν Νεσιρί πλάσαρε τον Σαφόνοβ για το 2-2 των Ισπανών.

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε στο 72’. Ο Ράκιτιτς εκτέλεσε από μακριά ένα φάουλ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι της Κράσνονταρ και στην επαναφορά και πάλι ο Εν Νεσιρί με γυριστό έγραψε το 3-2.


ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάτσλικ, Ντιέγκο Κάρλος, Νάβας, Κουντέ (34’ Ακούνια), Εσκουδέρο (64’ Όσκαρ Ροντρίγκες), Γκουντέλι, Χορδάν (60’ Φερνάντο), Ράκιτιτς, Οκάμπος, Ντε Γιονγκ (86′ Ρεκίκ), Μουνίρ (60’ Εν Νεσιρί)

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Σαφόνοβ, Κάιο, Τσερνόβ, Μαρτίνοβιτς, Ραμίρες (46’ Σορόκιν), Γκαζίνσκι, Ούτκιν (76’ Βάντερσον), Όλσον, Μπεργκ, Σάμπουα (34’ Σπέρτσιαν, 65’ Κλάεσον), Σουλεϊμάνοβ

Τσέλσι- Ρεν 3-0

Δια περιπάτου και μέσω της… άσπρης βούλας, η Τσέλσι νίκησε εύκολα τη Ρεν με 3-0 σκορ.

Στο 9ο λεπτό ο Βέρνερ κέρδισε πέναλτι από τον Νταλμπέρ, με τον Γερμανό φορ να εκτελεί εύστοχα για το 1-0.

Στο 40’ η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ κέρδισε και άλλο πέναλτι, με τον Βέρνερ και πάλι να γράφει το 2-0 από τα 11 βήματα.

Στο 50ο λεπτό, οι Λονδρέζοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ, με τον Τζέιμς να σεντράρει από δεξιά και τον Έιμπραχαμ να στέλνει εξ επαφής τη μπάλα στα δίχτυα του Γκομίς.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ζουμά, Τιάγκο Σίλβα (73’ Ρίντιγκερ), Τζέιμς, Τσίλγουελ (68’ Έμερσον), Μάουντ, Ζορζίνιο, Καντέ, (68’ Κόβασιτς) Ζιγές (77’ Χάντσον Οντόι), Βέρνερ, Έιμπραχαμ (67’ Ζιρού)

ΡΕΝ: Γκομίς, Ντα Σίλβα, Νταλμπέρ, Οζέρ, Τεριέ (64’ Γκρενιέ), Ζιρασί (76’ Ουνού), Λεά Σιλικί (46’ Τρουφέρ), Μπουριζό, Ενζονζί (64’ Ντελ Καστίγιο), Γκμποό (64’ Ντοκού), Τραορέ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024