Πάτρα : Χαμός στα ΚΤΕΛ με τους φοιτητές να αναχωρούν – Φεύγουν να προλάβουν το lockdown
Με το που έγινε γνωστό και επίσημα πλέον από τα χείλη του πρωθυπουργού ότι η χώρα μπαίνει σε καθεστώς lockdown και απαγορεύει από το Σάββατο και μετά τις μετακινήσεις από νομό σε νομό, στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, επικράτησε ένας μικρός χαμός από τους φοιτητές.
Εικόνες Μαρτίου εξελίσσονται στον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, καθώς με το που έγινε επίσημα γνωστό το lockdown οι φοιτητές έσπευσαν να κλείσουν εισιτήρια και να γυρίσουν πίσω στους τόπους καταγωγής τους.
Με το που έγινε γνωστό και επίσημα πλέον από τα χείλη του πρωθυπουργού ότι η χώρα μπαίνει σε καθεστώς lockdown και απαγορεύει από το Σάββατο και μετά τις μετακινήσεις από νομό σε νομό, στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, επικράτησε ένας μικρός χαμός από τους φοιτητές που έχοντας την βαλίτσα τους στο χέρι έτρεξαν για να προλάβουν να φύγουν από την Πάτρα και να πάνε στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.
Αν μείνουν εδώ τότε δεν θα μπορούν να μετακινηθούν από τον νομό έως τις 30 Νοεμβρίου.
Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ενοικιάσει-μισθώσει ακίνητα τα οποία και τα αφήνουν πλέον μέχρι νεοτέρας, ξέροντας ότι τα μαθήματα των σχολών τους θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν και μέσω διαδικτύου.
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ
- Tablets που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν παίζοντας
- Βιμ Βέντερς: «Οι ταινίες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά όχι με πολιτικό τρόπο»
- Η ΚΕΔΕ δηλώνει «παρών» στην αναθεώρηση του Συντάγματος με θέσεις και προτάσεις
- Σπουδαία νίκη κόντρα στους πρωταθλητές για τους Μπακς (93-110) – «Καθάρισαν» Λέικερς και Μπλέιζερς
- Βενεζουέλα: Η Ροντρίκες υπόσχεται ελεύθερες εκλογές




