Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Παππά : «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει σβήσει για εμένα»

Χριστίνα Παππά : «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει σβήσει για εμένα»

H Χριστίνα Παππά μίλησε στο Πρω1νό του ANT1 και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και την σχέση με την μητέρα της και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

H Χριστίνα Παππά μίλησε στο Πρω1νό του ANT1 και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και την σχέση με την μητέρα της και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Σύντροφο ούτε έχω, ούτε θέλω προς το παρόν»

«Σύντροφο ούτε έχω, ούτε θέλω προς το παρόν. Το καλοκαίρι έβγαινα με έναν συνομήλικό μου. Μου άρεσε πολύ. Βρεθήκαμε του λέω τι έκανες χθες. Μου λέει πήγα σε πάρτυ που η μεγαλύτερη ηλικία ήταν 22 χρονών. Τον κοίταζα. Ήταν σε πάρτι μέχρι το πρωί με πιτσιρίκια στη Μύκονο. Όταν σου λέει αυτό το πράγμα κάποιος συνομήλικός σου ξενερώνεις. Μια χαρά είμαι μόνη μου, μπελάδες δεν θέλω. Κοιμάμαι ό,τι ώρα θέλω, ξυπνάω ό,τι ώρα θέλω».

«Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό»

«Είμαι πολύ κουρασμένη. Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Είναι δύσκολο. Αλλά πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή. Είναι μια πανδημία. Ερχόμαστε από μια μεγάλη κρίση. Πάνω που πήγαμε να πάρουμε ανάμεσα, δώσ’ του άλλη μία. Νομίζω αυτή η κρίση είναι χειρότερη. Τα μαγαζιά μου δουλευόυν πλέον takeaway και delivery. Ούτε μπορείς να φωνάξεις. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Δεν μπορείς να τα βάλεις με την υγεία», σχολίασε η Χριστίνα Παππά.

«Η μαμά μου θέλει να ξέρει τα πάντα»

«Έχω κάνει συνολικά 11 ή 12 τεστ. Κάνω συνέχεια. Φοβάμαι γιατί έχει έρθει από το Βόλο η μητέρα μου. Με τη μαμά όσο κι αν δεν μπορούμε να συμβιώσουμε μαζί, αγαπιόμαστε. Όσοι γνωρίζουν τη μαμά μου λένε «αχ τι γλυκιά». Λέω πάρε τη δυο μέρες σπίτι να δείτε τι γλυκιά που είναι. Δεν γίνεται να είμαστε στο ίδιο σπίτι. Μαλώνουμε. Η μαμά μου θέλει να ξέρει τα πάντα. Νομίζει ότι είμαι μωρό. Της τα έλεγα όλα. Μου λέει πέρυσι ξέρω έμαθα παντρεύτηκες. Λέω μπράβο, αφού παντρεύτηκα και δεν το ξέρω εγώ», σχολίασε για τη μεταξύ τους σχέση η Χριστίνα Παππά.

Ποια είναι η σχέση της πια με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Τώρα τελείωσε, πέρασε, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Δεν μου λέει κάτι. Τελεία. Εγώ δεν κρατάω κακία, αλλά όταν τελειώσω με κάποιον, παγώνει, σβήνει για εμένα. Δεν είναι η σχέση μας όπως πριν που κάναμε παρέα, καμία σχέση».

Δείτε τις δηλώσεις της

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024