Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ : Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ : Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

Το in.gr δίνει το παρών στις πιο κρίσιμες και αμφίρροπες εκλογές στην ιστορία των ΗΠΑ και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από την άλλη άκρη του Ατλαντικού

Η ώρα της κρίσης για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ έχει φτάσει. Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν δίνουν την τελική τους «μάχη», με το αποτέλεσμα να παραμένει αμφίρροπο.

Τέσσερα χρόνια μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στη Χίλαρι Κλίντον, οι αμερικανοί κλήθηκαν να αποφασίσουν αν θα του δώσουν και δεύτερη ευκαιρία στον Λευκό Οίκο ή αν θα βοηθήσουν τον Τζο Μπάιντεν να τον εκθρονίσει.

Σε κάθε Πολιτεία θα πρέπει να κερδίσουν, έστω και με 50,1%, για να πάρουν το σύνολο των εκλεκτόρων της. Για να εξασφαλίσει ένας από τους δύο την προεδρία πρέπει να συγκεντρώσει συνολικά 270 εκλέκτορες.

Το in.gr δίνει το παρών στις πιο κρίσιμες και αμφίρροπες εκλογές στην ιστορία των ΗΠΑ και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Συνεχής ενημέρωση για τα exit poll, τα σχόλια διεθνών αναλυτών και πρακτορείων ειδήσεων, τη ροή των αποτελεσμάτων και τη «μάχη» στις πολιτείες κλειδιά. Εικόνες από τα επιτελεία των δύο μονομάχων, δηλώσεις και αντιδράσεις ξένων ηγετών.


Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024