Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραφίνια : «Μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, αλλά κάναμε τέλειο δεύτερο ημίχρονο»

Ραφίνια : «Μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, αλλά κάναμε τέλειο δεύτερο ημίχρονο»

Όλα όσα είπε ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Ραφίνια, σε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι στο επίσημο κανάλι των ερυθρόλευκων στο Youtube.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Αγγλία απέναντι στην πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι και έφυγε ηττημένος από το «Έτιχαντ» με 3-0.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας των ερυθρόλευκων, μίλησε στην κάμερα του «Olympiacos TV» αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού και αποκάλυψε πως μίλησε με τον παλιό του προπονητή, Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο όχι για αρκετή ώρα αφού ήταν λυπημένος από το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραφίνια στο «Olympiacos TV»:

«Μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, κάναμε αμυντικό παιχνίδι που δεν ήταν στα σχέδια μας και αφήσαμε τον αντίπαλο να μας σκοτώσει. Αντίθετα, κάναμε ένα τέλειο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αν θέλαμε να πάρουμε αποτέλεσμα, αυτό θα έπρεπε να γίνει από την αρχή.

Για τη συνέχεια στο Champions League: «Έχουμε πιθανότητες. Ακόμα μια φορά δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Μπροστά μας είναι αλλά τρία παιχνίδια, τα δύο στην έδρα μας και αν παίξουμε όπως σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο έχουμε παρά πολλές πιθανότητες να πάρουμε αποτελέσματα και την πρόκριση.

Δημιουργούμε φάσεις, και όταν το κανείς αυτό κάποια στιγμή ξέρεις ότι η μπάλα θα μπει. Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα τα καταφέρει και θα πάρει αποτελέσματα.

Για τον Γκουαρντιόλα: «Ναι μιλήσαμε. Είναι ένας καλός φίλος και προπονητής. Αλλά δεν έκατσα πολύ ώρα να συζητήσω μαζί του γιατί είμαι λυπημένος από το αποτέλεσμά μας. Χάρηκα πολύ που είδα, που είναι καλά».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024