Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνο δύο παίκτες δεν έχουν κοροναϊό στην Ουίπεστ!

Μόνο δύο παίκτες δεν έχουν κοροναϊό στην Ουίπεστ!

Ο κοροναϊός «χτύπησε» για τα καλά την Ουίπεστ στην οποία όπως έγινε γνωστό βρέθηκαν θετικοί οι 23 από τους 25 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

Ένα από τα μεγαλύτερα περιστατικά διασποράς του κοροναϊού σε ποδοσφαιρική ομάδα έχει σημειωθεί στην Ουγγαρία, συγκεκριμένα στην Ουίπεστ, στην οποία οι 23 από τους 25 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, καθώς και αρκετοί παίκτες της ομάδας νέων διαγνώστηκαν θετικοί.

Ο ιστορικός σύλλογος της Βουδαπέστης ξεκίνησε να αντιμετωπίζει προβλήματα την περασμένη εβδομάδα, μετά το κλασικό ντέρμπι της 24ης Οκτωβρίου με τη Φερεντσβάρος (όπου ηττήθηκε με 2-0), και είχε μόλις επτά παίκτες της πρώτης ομάδας διαθέσιμους στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την ΜΤΚ, όπου συμπλήρωσε ενδεκάδα με πιτσιρικάδες και φυσιολογικά γνώρισε βαριά ήττα με 4-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ουγγρική λίγκα δεν προβλέπει αναβολή αγώνων σε περίπτωση έξαρσης κρουσμάτων σε μία ομάδα, οπότε η Ουίπεστ απειλείτο με μηδενισμό αν δεν κατέβαινε να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της.

Το γεγονός ότι η Ουίπεστ αντιμετώπισε προ δεκαημέρου τη Φερεντσβάρος έχει προκαλέσει ανησυχία και στην Ιταλία, καθώς οι πρωταθλητές Ουγγαρίας αναμετρώνται απόψε με τη Γιουβέντους, για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024