Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το κίνημα των «ορφανών» Ε.Π.Σ.

Το κίνημα των «ορφανών» Ε.Π.Σ.

Το κίνημα έχει ως βάση δημιουργίας τις πάλαι ποτέ «Ενώσεις του Π.Α.Ο.Κ.», δηλαδή το μεγαλύτερο κομμάτι των Ενώσεων της Ε.Π.Ο., για την απόκτηση του οποίου ξοδεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια εκατομμύρια επί εκατομμυρίων «ευχές και πορτοκάλια»

Με την άμμο στην κλεψύδρα της διεξαγωγής των εκλογών της Ε.Π.Ο. στις 23 Νοεμβρίου να τελειώνει και εφόσον (ειρηνοδικείου θέλοντος και κοροναϊού επιτρέποντος) δεν προκύψουν αντικειμενικά ανυπέρβλητα εμπόδια, ένα νέο κίνημα ετοιμάζεται να εμφανιστεί και να διεκδικήσει ένα διευρυμένο ρόλο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Είναι το κίνημα των «ορφανών» Ε.Π.Σ., των Ενώσεων δηλαδή που δεν προσμετρώνται, αυτήν τη στιγμή, σε κανένα όχημα ή σχήμα, έχουν πάρει αποστάσεις από τα τεκταινόμενα στον Π.Α.Ο.Κ. (κυρίως) και συμπεριφέρονται ως «ελευθέρας βοσκής» απέναντι στις υπόλοιπες που είναι, ήδη, μαντρωμένες με τα σκυλιά έξω από το μαντρί να αλυχτάνε.

Το κίνημα έχει ως βάση δημιουργίας τις πάλαι ποτέ «Ενώσεις του Π.Α.Ο.Κ.», δηλαδή το μεγαλύτερο κομμάτι των Ενώσεων της Ε.Π.Ο. για την απόκτηση του οποίου ξοδεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια, στην περίοδο που «όλα τα επισκιαζε η εξυγίανση και τα πλάκωνε η κάθαρση», εκατομμύρια επί εκατομμυρίων «ευχές και πορτοκάλια».

Τότε που μια επίσκεψη στις σουίτες της Τούμπας ήταν η ευκολότερη και ασφαλέστερη επιλογή για κάθε Πρόεδρο Ε.Π.Σ., καθώς συνοδευόταν, εκτός από την αίσθηση της δύναμης που προσφέρει η πλειοψηφία, από συγκεκριμένες προσδοκίες οφέλους, θρυλείται και προσωπικού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024