Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολίβια Κόλμαν : Στην Ελλάδα η πρωταγωνίστρια του «The Crown»

Ολίβια Κόλμαν : Στην Ελλάδα η πρωταγωνίστρια του «The Crown»

Η τηλεοπτική «βασίλισσα Ελισάβετ» Ολίβια Κόλμαν βρίσκεται στην Ελλάδα με τις φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρω τον social media

Μπορεί η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν του «The Crown» να έχει ήδη ξεκινήσει για του φαν της δημοφιλούς σειράς, ωστόσο, η  τηλεοπτική «βασίλισσα Ελισάβετ» Ολίβια Κόλμαν βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο λόγος αυτής της «βασιλικής» επίσκεψης είναι τα γυρίσματα μιας νέας ταινίας με την Ολίβια Κόλμαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται στις Σπέτσες και όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες της Κόλμαν που κυκλοφόρησαν στα social media έγιναν αμέσως viral.

View this post on Instagram

Olivia Colman nas filmagens do filme “A Filha Perdida”. As filmagens estão acontecendo em Spetses na Grécia. O filme é uma adaptação do livro da autora italiana Elena Ferrante. O elenco conta também com Dakota Johnson,Paul Mescal, e Oliver Jackson-Cohen. O filme e o primeiro de Maggie Gyllenhaal como diretora. . . Deslize para ver mais fotos.↪ . . ______________________________________ #Olivia #Colman #OliviaColman #TheCrown #HelenaBonhamCarter #Oscar #Royal #Queen #PeterMorgan #QueenElizabethII #ClaireFoy #VanessaKirby #Realeza #Netflix #RoyalFamily #TobiasMenzies #ACoroa #Afavorita #Rainha #RainhaElizabethII #Fleabag #ADamaDeFerro #TheIronLady #Broadchurch #TheFavourite

A post shared by 𝐎𝐥𝐢𝐯𝐢𝐚 𝐂𝐨𝐥𝐦𝐚𝐧 𝐁𝐫𝐚𝐬𝐢𝐥🇧🇷 (@oliviacolmanbrasil) on

Οι Σπέτσες μετατρέπονται σε χωριουδάκι της Νότιας Ιταλίας. Τουλάχιστον για τις ανάγκες των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας με τίτλο «Η Χαμένη Κόρη» με πρωταγωνίστρια την Ολίβια Κόλμαν.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας – μεταφορά από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Έλενα Φεράντε- που θα κυκλοφορήσει το 2021, βρίσκονται μεγάλα ονόματα, όπως η οσκαρική πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου στην «Ευνοούμενη» Ολίβια Κόλμαν, η Ντακότα Τζόνσον αλλά και ο Πολ Μεσκάλ, γνωστός από την σειρά του BBC, «Normal People». Την σκηνοθεσία υπογράφει η Μάγκι Τζιλενχάαλ, η οποία κάνει το ντεμπούτο της πίσω από τις κάμερες.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, με μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου να βρίσκονται στο νησί των Σπετσών ενώ το βασικό σκηνικό των γυρισμάτων είναι το Ποσειδώνιο της Ντάπιας.

Μάλιστα, η παραγωγή αναμένεται να αναζητήσει βοηθητικούς ηθοποιούς μεταξύ των κατοίκων.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας

Η «Χαμένη Κόρη» – στο βιβλίο της Φεράντε – αφηγείται την ιστορία της Λήδας, καθηγήτριας πανεπιστημίου, χωρισμένη εδώ και καιρό, που είναι αφοσιωμένη εξ ολοκλήρου στις κόρες της και στη δουλειά της.

Όταν όμως τα δυο κορίτσια φεύγουν για να ζήσουν με τον πατέρα τους στον Καναδά, η Λήδα, αντί να στενοχωρηθεί, νιώθει ξαφνικά ελεύθερη.

Η ζωή της τώρα φαντάζει πιο εύκολη. Αποφασίζει να πάει διακοπές σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι της Νότιας Ιταλίας.

Μετά τις πρώτες ξέγνοιαστες μέρες, η συνάντηση με τα μέλη μιας «θορυβώδους» οικογένειας από τη Νάπολη θα φέρει στην επιφάνεια μνήμες των δύσκολων αποφάσεων και των συνεπειών τους για την ίδια και την οικογένειά της.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της η Μάγκι Τζιλενχάαλ, για την ταινία:

«Όταν τελείωσα το διάβασμα του βιβλίου της Φεράντε ‘Η Χαμένη Κόρη’ ένιωσα ότι κάτι μυστικό και αληθινό. Κι αυτό με αναστάτωσε και ταυτόχρονα με καθησύχασε. Σκέφτηκα αμέσως πόσο πιο έντονη θα ήταν η εμπειρία σε έναν κινηματογράφο, με άλλους ανθρώπους γύρω.

Και ξεκίνησα να δουλεύω σε αυτήν την προσαρμογή.

Βρήκα ότι το σενάριο έχει προσελκύσει άλλους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν αυτές τις μυστικές αλήθειες για την μητρότητα, την σεξουαλικότητα, την θηλυκότητα, τον πόθο.

Και είμαι ενθουσιασμένη που συνεχίζω την συνεργασία μου με τόσο γενναίους και συναρπαστικούς ηθοποιούς».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024