Επίθεση στη Βιέννη : Ο Πούτιν καταδικάζει το «σκληρό και κυνικό έγκλημα»
Σε τηλεγράφημά του προς τον Αυστριακό καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς, ο Πούτιν χαρακτήρισε την τρομοκρατική επίθεση «σκληρό και κυνικό έγκλημα»
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν καταδίκασε σήμερα την επίθεση στη Βιέννη που άφησε πίσω της πέντε νεκρούς στο κέντρο της πόλης και δήλωσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να ενισχύσει τη συνεργασία με την Αυστρία στο θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας.
Σε τηλεγράφημά του προς τον Αυστριακό καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς, ο Πούτιν χαρακτήρισε την επίθεση «σκληρό και κυνικό έγκλημα», ανέφερε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωσή του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;
- Ο αναθεωρητισμός Τραμπ και οι τρεις επιλογές της Ευρώπης
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Η σύζυγός του κατέθεσε επιστολή στήριξης παρά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Στέγαση: Ανάκαμψη με ανισορροπίες
- H νέα παγκόσμια έκρηξη του… αστροτουρισμού
- Εμρέ Γκουνενσάι: Ελλάδα και Τουρκία έφτασαν ένα βήμα πριν από τη Χάγη
- Η αγορά εργασίας πατάει φρένο: Με τον «αραμπά» η αύξηση της απασχόλησης τo 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442