Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε (17:15) στο ΟΑΚΑ το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague και θέλει να κάνει το 2/2 μετά τη νίκη επί της Λαμίας το περασμένο Σάββατο.

Οι πράσινοι αν και αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και έχουν πολλές απουσίες, έχουν ως στόχο μόνο το τρίποντο για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία και να ξεφύγουν τελείως από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει αρκετά θέματα να λύσει, αφού εκτός είναι οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης και Σάντσες, όπως και οι Βέλεθ, Μαυρομμάτης, Χουάνκαρ, Αντονίτο, Αγιούμπ και Ιωαννίδης. Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Πούγγουρας και Σένκεφελντ στόπερ, ο Ζαγαρίτης αριστερό μπακ, ο Χατζηγιοβάνης δεξί μπακ, ενώ στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Μαουρίτσιο και Αλεξανδρόπουλος, με τον Μόλο στα δεξιά της επίθεσης, τον Σαβιέρ αριστερό εξτρέμ και τους Καρλίτος-Μακέντα στην επίθεση.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Χαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο και Καμπετσής.