Σισέ : Στο Μάντσεστερ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα
Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού με προορισμό το Μάντσεστερ, ο Παπέ Αμπού Σισέ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στη Σίτι
Για τις 10:30 ήταν προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού από το «Ελ. Βενιζέλος» ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε λίγο πριν «πετάξουν» οι Πειραιώτες από το αεροδρόμιο και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ ο ίδιος εμφανίστηκε έτοιμος να αγωνιστεί αν τον επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς.
Όσα είπε ο Σισέ:
«Στο επίπεδο αυτό όλα τα ματς είναι δύσκολα, όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όλες αυτές οι ομάδες είναι πολύ σημαντικές και μεγάλες όπως και ο Ολυμπιακός».
Όσο για την κατάστασή του: «Εγώ είμαι έτοιμος να παίξω, νιώθω καλά».
Θυμίζουμε ότι στην αποστολή για το Μάντσεστερ είναι οι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.