
Κόντε : «Σεβόμαστε τη Ρεάλ, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε»
Όλα όσα είπε ο Αντόνιο Κόντε ενόψει της αναμέτρησης της Ίντερ με τη Ρεάλ Μαδρίτης (03/11, 22:00) για τη τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Η «μάχη» της Ίντερ με τη Ρεάλ Μαδρίτης (03/11, 22:00) ξεχωρίζει στο καλεντάρι της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.
Ο προπονητής των «νερατζούρι» Αντόνιο Κόντε υπογράμμισε ενόψει της αυριανής (03/11) αναμέτρησης πως σέβεται τους Μαδριλένους, αλλά στόχος της ομάδας του είναι να κάνει το παιχνίδι της και να πάρει τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζινεντίν Ζιντάν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Αρχικά: «Είναι πολύ σημαντικό ματς και για τις δυο ομάδες, αφού θέλουν να προχωρήσουν. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη Ρεάλ, αλλά θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».
Για τον Ζιντάν: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό άτομο, ξέρουμε όλοι τι παίκτης ήταν. Δούλεψε τόσο σκληρά, ήταν πάντα στην πρώτη σειρά στη διάρκεια των προπονήσεων, παρά το μεγάλο ταλέντο που είχε. Είναι υπέροχος άνθρωπος, μπορώ να μιλάω μόνο για αυτόν. Πάντα αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον».
Για τους Λουκάκου και Σάντσες: «Ο Λουκάκου έμεινε εκτός πλάνων, ενώ ο Αλέξις Σάντσες αν και προπονήθηκε δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός».
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
- Κατάρρευση Dow Jones λόγω πετρελαίου, πτώση για Αlphabet και Tesla
- Spotify: Το επόμενο «κόλπο» θα είναι εμπνευσμένο από τη λειτουργία «Now Playing»
