Κόντε : «Σεβόμαστε τη Ρεάλ, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε»
Όλα όσα είπε ο Αντόνιο Κόντε ενόψει της αναμέτρησης της Ίντερ με τη Ρεάλ Μαδρίτης (03/11, 22:00) για τη τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Η «μάχη» της Ίντερ με τη Ρεάλ Μαδρίτης (03/11, 22:00) ξεχωρίζει στο καλεντάρι της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.
Ο προπονητής των «νερατζούρι» Αντόνιο Κόντε υπογράμμισε ενόψει της αυριανής (03/11) αναμέτρησης πως σέβεται τους Μαδριλένους, αλλά στόχος της ομάδας του είναι να κάνει το παιχνίδι της και να πάρει τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζινεντίν Ζιντάν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Αρχικά: «Είναι πολύ σημαντικό ματς και για τις δυο ομάδες, αφού θέλουν να προχωρήσουν. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη Ρεάλ, αλλά θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».
Για τον Ζιντάν: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό άτομο, ξέρουμε όλοι τι παίκτης ήταν. Δούλεψε τόσο σκληρά, ήταν πάντα στην πρώτη σειρά στη διάρκεια των προπονήσεων, παρά το μεγάλο ταλέντο που είχε. Είναι υπέροχος άνθρωπος, μπορώ να μιλάω μόνο για αυτόν. Πάντα αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον».
Για τους Λουκάκου και Σάντσες: «Ο Λουκάκου έμεινε εκτός πλάνων, ενώ ο Αλέξις Σάντσες αν και προπονήθηκε δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.