Αποκλειστικό MEGA : Βαρύ «κατηγορώ» στους αρνητές από ασθενή με κοροναϊό
Τη στιγμή λοιπόν που κάποιοι πιστεύουν σε ψεκασμένες θεωρίες, ο δικηγόρος Γιάννης Πιτσιώρας κάνει μία συγκλονιστική μαρτυρία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου
Τη στιγμή λοιπόν που κάποιοι πιστεύουν σε ψεκασμένες θεωρίες, ο δικηγόρος Γιάννης Πιτσιώρας κάνει μία συγκλονιστική μαρτυρία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.
Όπως λέει ούτε κατάλαβε πως κόλλησε, αφού ήταν τυπικός σε όλα. Ξαφνικά ανέβασε 40 πυρετό και ένιωσε να χάνει το οξυγόνο από τα πνευμόνια του.
Πάλεψε 12 ημέρες με τον κοροναϊό στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Δώδεκα μέρες αγωνίας.
Ο δικηγόρος Γιάννης Πιτσιώρας από τη Θεσσαλονίκη με τρεμάμενη φωνή και την ανάσα του κομμένη ακόμα από τον ιό μιλάει στο MEGA για τα εκείνα τα βράδια που χρειάστηκε οξυγόνο για να μπορεί να αναπνεύσει.
Ο Γιάννης Πιτσιώρας τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας. Δεν κατάβαλε πως κόλλησε αυτό τον ύπουλο όπως λεει ιό.
Μετά από μεγάλη μάχη κατάφερε και βγήκε νικητής. Και στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους αυτούς που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κοροναϊός.
Ο Γιάννης Πιτσιώρας μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους ανθρώπους στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές που στάθηκαν δίπλα. Για αυτούς τους ήρωες όπως λέει.
- Συνθήματα κατά των Μουσουλμάνων στο Ισπανία – Αίγυπτος, αποχώρησε σοκαρισμένος ο Γιαμάλ
- Σειρά επαφών Δένδια στο Κατάρ με επίκεντρο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και το Ιράν
- ΣΥΡΙΖΑ: ΟΠΕΚΕΠΕ 2.0! – Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, είναι σκάνδαλο διαφθοράς Μητσοτάκη
- Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson
- Φυτοφάρμακα και καρκίνος – Ακόμα και 150% υψηλότερος κίνδυνος για τους πληθυσμούς που εκτίθενται σε αυτά
- Ιωάννα Τούνη: Η εισαγγελέας στη δίκη για revenge porn πρότεινε την ενοχή των δύο κατηγορουμένων