Η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει γίνει ανεξέλεγκτη στη Μεγάλη Βρετανία με αποτέλεσμα η κυβέρνηση της χώρας να επιβάλει νέο lockdown από την Πέμπτη (05/11) μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον ξεκαθάρισε ότι θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου να περιορίσει το δεύτερο κύμα του covid-19. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι η ώρα να λάβουμε μέτρα καθώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή».
Βέβαια τα νέα μέτρα δεν θα αλλάξουν τα δεδομένα στην Premier League καθώς το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί. Οι αγώνες θα διεξάγονται κανονικά αλλά τα γήπεδα θα παραμείνουν άδεια παρά την προσπάθεια πολλών ομάδων να τα γεμίσουν σε ένα ποσοστό της χωρητικότητάς τους.
Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (16/4, 22:00) τη Ράγιο Βαγιεκάνο με στόχο την ανατροπή του 3-0 του πρώτου ματς και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.