Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
NBA : Απόλυτη διαφωνία Λίγκας και Ένωσης Παικτών για το τζάμπολ

NBA : Απόλυτη διαφωνία Λίγκας και Ένωσης Παικτών για το τζάμπολ

Η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος του NBA παραμένει στον αέρα…

Αντικείμενο συζήτησης αποτελεί το τζάμπολ στο ΝΒΑ… Η Λίγκα έχει ορίσει ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος στις 22 Δεκεμβρίου, αλλά η Ένωση Παικτών διαφωνεί κάθετα και αντιπροτείνει τα μέσα Ιανουαρίου.

Ασφαλώς, η στάση της Λίγκας έχει την εξήγηση της. Οι ιθύνοντες του ΝΒΑ υπολογίζουν ζημιά από 500 εκατομμύρια έως 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την επόμενη και τη μεθεπόμενη σεζόν και προσπαθούν να περιορίσουν τη «χασούρα».

Επιπλέον, εάν η διοργάνωση αρχίσει στα μέσα Ιανουαρίου, με κανονική περίοδο και play off, θα συμπέσει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και η τηλεθέαση θα μειωθεί αισθητά το καλοκαίρι, με αντίστοιχη μείωση των εσόδων.

Η Λίγκα έχει προειδοποιήσει την Ένωση Παικτών ότι τζάμπολ τον Ιανουάριο, θα σημαίνει περαιτέρω μειώσεις στις αποδοχές τους. Μάλιστα, κατέθεσε πρόταση που θα προβλέπει κάλυψη των ζημιών εξ ημισείας από τις δύο πλευρές, στο ενδεχόμενο της καθυστερημένης εκκίνησης. Μία προοπτική που δεν την αποδέχεται το συνδικαλιστικό όργανο των μπασκετμπολιστών.

Προς το παρόν, δεν επιτυγχάνεται συμβιβασμός ανάμεσα στο NBA και στο NBPA και διαφαίνεται σύγκρουση. Μάλιστα, ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN αναφέρει πως ίσως το πρωτάθλημα να αρχίσει στις 22/12, αλλά χωρίς τα μεγάλα αστέρια του…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024