
ΑΕΚ-Λέστερ : Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες του Λιβάγια
Ο Κροάτης απείλησε στο 27’ και στο 28’, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σμάιχελ
Δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει σε 1-1 έχασε ο Μάρκο Λιβάγια στο 27ο και 28ο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Λέστερ στο ΟΑΚΑ, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Στο 27’ ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Κιτρινόμαυροι, ο Φουχς έδιωξε, ο Μπακάκης πήρε το ριμπάουντ, έκανε το γύρισμα και ο Λιβάγια με κεφαλιά προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σμάιχελ. Ο πορτιέρο της Λέστερ, ωστόσο, δεν αιφνιδιάστηκε και με εντυπωσιακή απόκρουσε είπε «όχι» στον Κροάτη.
Ένα λεπτό αργότερα ο Λιβάγια βρήκε χώρο και σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το διαγώνιο πλασέ που έκανε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σμάιχελ.
Δείτε τις δύο φάσεις:
- Γεωργιάδης: Ανήρτησε τη φωτογραφία που χρησιμοποίησαν και υποστήριξαν ότι πρόκειται για τον ίδιο
- Διαιτησία: Τα φάλτσα υπέρ του ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση και η πλειοψηφία των Γερμανών
- Ο Τσίπρας έβαλε ψηλά τον πήχη: Nίκη στις εκλογές – Kόμμα και διακήρυξη τον Ιούνιο
- «Θα σε λέω Μαρία»: Οι bijoux de kant αποχαιρετούν το χώρο τους στο Μοναστηράκι με μία παράσταση
- Eurovision 2026: Απόψε στη σκηνή ο Akylas με το «Ferto» – Η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό
- Οι ανατροπές που φέρνει το χωροταξικό στον τουρισμό σε Airbnb και ξενοδοχεία – Οι αντιδράσεις



