
ΑΕΚ-Λέστερ : Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες του Λιβάγια
Ο Κροάτης απείλησε στο 27’ και στο 28’, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σμάιχελ
Δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει σε 1-1 έχασε ο Μάρκο Λιβάγια στο 27ο και 28ο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Λέστερ στο ΟΑΚΑ, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Στο 27’ ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Κιτρινόμαυροι, ο Φουχς έδιωξε, ο Μπακάκης πήρε το ριμπάουντ, έκανε το γύρισμα και ο Λιβάγια με κεφαλιά προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σμάιχελ. Ο πορτιέρο της Λέστερ, ωστόσο, δεν αιφνιδιάστηκε και με εντυπωσιακή απόκρουσε είπε «όχι» στον Κροάτη.
Ένα λεπτό αργότερα ο Λιβάγια βρήκε χώρο και σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το διαγώνιο πλασέ που έκανε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σμάιχελ.
Δείτε τις δύο φάσεις:
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
