Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - ΜέΡΑ25 : Η κυβέρνηση πάει σε νέα περιοριστικά μέτρα για να καλύψει την εγκληματική της αδράνεια

Κοροναϊός – ΜέΡΑ25 : Η κυβέρνηση πάει σε νέα περιοριστικά μέτρα για να καλύψει την εγκληματική της αδράνεια

«Ο πρωθυπουργός εξαγγέλει νέα μέτρα τη στιγμή που ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, των ΜΜΜ και την τήρηση των μέτρων προστασίας στους χώρους εργασίας, τις δομές αυξημένης επικινδυνότητας (γηροκομεία, προσφυγικές δομές, φυλακές) και τα σχολεία» είναι το μήνυμα του εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη.

Βολές για τους όρους με τους οποίους διαχειρίζεται η κυβέρνηση την πανδημία, εξαπολύει το ΜέΡΑ25. «Ο πρωθυπουργός εξαγγέλει νέα μέτρα τη στιγμή που ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, των ΜΜΜ και την τήρηση των μέτρων προστασίας στους χώρους εργασίας, τις δομές αυξημένης επικινδυνότητας (γηροκομεία, προσφυγικές δομές, φυλακές) και τα σχολεία» είναι το μήνυμα του εκπροσώπου Τύπου του Κόμματος Μιχάλη Κριθαρίδη.

Δεν κάνει τίποτα το ουσιαστικό

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Μιχάλης Κριθαρίδης αναφέρει:

«Ο κ. Μητσοτάκης προαναγγέλλει νέα περιοριστικά μέτρα τη στιγμή που ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό για την ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας, των μέσων μεταφοράς και την τήρηση των μέτρων προστασίας στους χώρους εργασίας, τις διάφορες δομές αυξημένης επικινδυνότητας (γηροκομεία, προσφυγικές δομές, φυλακές κ.α.) και τα σχολεία.

Και ενώ μόλις χθες δόθηκε η νέα οικονομική ενίσχυση στα κανάλια (νέα λίστα Πέτσα), το προσχέδιο του Προϋπολογισμού για το 2021 προβλέπει μείωση των δαπανών για την υγεία και δεν θεσπίζει κανένα νέο κονδύλι για τις προσλήψεις των 4.000 υγειονομικών που έχει εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ.

Οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις στενάζουν

Οι εργαζόμενοι και επιχειρήσεις στενάζουν με τα νέα περιοριστικά μέτρα και τα τοπικά lockdown. Το ΕΣΥ δοκιμάζεται, με τα όρια και τις αντοχές του να έχουν ξεπεραστεί. Η εικόνα στα μέσα μεταφοράς παραμένει τραγική. Και η Κυβέρνηση αντί να παρέμβει ενισχυτικά σε αυτά τα ζωτικής σημασίας προβλήματα με άμεσες επιπτώσεις στην εξέλιξη της πανδημίας, συνεχίζει να μοιράζει λεφτά στα κανάλια.

Γνωρίζουμε την Κυβερνητική εμμονή στην επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας, όμως αυτή η στρατηγική της Κυβέρνησης είναι εξοργιστική και επικίνδυνη. Οι άφρονες λοιπόν, που ευθύνονται για την εξέλιξη της πανδημίας δεν είναι οι νέοι κ. Μητσοτάκη και αγαπητά φερέφωνα της λίστας Πέτσα, είναι η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός με την εγκληματική τους αμέλεια».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024