Οι μοτοσυκλετιστές της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» θα μπορούν από την Παρασκευή να πραγματοποιούν ελέγχους και να κόβουν κλήσεις για παραβιάσεις των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού.
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά από την ίδρυση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, που θα ασχολείται με πρόστιμα, όμως η κατάσταση πλέον είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
Στους ελέγχους που πραγματοποίησε η Αστυνομία χθες (28/10) σε συνολικά 34.699 εντοπίστησαν 782 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση της προβλεπόμενες απόστασης, 126 παραβάσεις για μετακίνηση 00:30-05:00, 37 πρόστιμα επιβλήθηκαν σε καταστήματα, ενώ εντοπίστηκαν και έξι παραβάσεις για λειτουργία καταστημάτων μετά τα μεσάνυχτα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).