Στη μάχη για την τήρηση των μέτρων και η ομάδα «ΔΙ.ΑΣ.»
Από την Παρασκευή στη διαδικασία της επιτήρησης των μέτρων για τον κοροναϊού μπαίνει και η ομάδα «ΔΙ.ΑΣ.» της ΕΛ.ΑΣ.
Οι μοτοσυκλετιστές της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» θα μπορούν από την Παρασκευή να πραγματοποιούν ελέγχους και να κόβουν κλήσεις για παραβιάσεις των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού.
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά από την ίδρυση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, που θα ασχολείται με πρόστιμα, όμως η κατάσταση πλέον είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
Στους ελέγχους που πραγματοποίησε η Αστυνομία χθες (28/10) σε συνολικά 34.699 εντοπίστησαν 782 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση της προβλεπόμενες απόστασης, 126 παραβάσεις για μετακίνηση 00:30-05:00, 37 πρόστιμα επιβλήθηκαν σε καταστήματα, ενώ εντοπίστηκαν και έξι παραβάσεις για λειτουργία καταστημάτων μετά τα μεσάνυχτα.
- ΗΠΑ: Δικαστής αμφισβητεί τη συνταγματικότητα της προσφυγής του Τραμπ εναντίον της αμερικανικής εφορίας
- Greece Expands List of Protected ‘Untouched Beaches’
- «Ξέσπασε» ο Γκουαρντιόλα με τις τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους»
- Κεφαλονιά: Για απάτη είχε μηνυθεί από πρώην πελάτη του ο 66χρονος που μιλούσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ
- ΣΥΡΙΖΑ για ρεπορτάζ in: Πόσο καιρό θα κάνει τον «ψόφιο κοριό» για τις υποκλοπές ο Μητσοτάκης;
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4): Δράση με τελικό Κυπέλλου, Stoiximan GBL και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- Lolita Cercel: Γιατί μια εικονική ΑΙ τραγουδίστρια έχει εξοργίσει τους Ρομά
- Δάγκωσε τον σκύλο σας φίδι; – Οι πρώτες βοήθειες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442