Μετά από έξι χρόνια ο μέχρι πρότινος ηγέτης του καταλανικού συλλόγου, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, αποτελεί παρελθόν καθώς στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης (27/10), εκείνος και οι συνεργάτες του υπέβαλλαν την παραίτησή τους.
Μια εξέλιξη που αποτελεί νίκη τόσο για ολόκληρο τον σύλλογο, όσο και για τον αρχηγό της ομάδας, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν ο πρώτος που μίλησε ανοιχτά για την ανικανότητα του Μπαρτομέου.
Ο pulga είχε αναφερθεί στην καταστροφική διοίκηση Μπαρτομέου, όταν μίλησε για την ιστορία με την επιθυμία της αποχώρησης του, ενώ η παραίτηση χαρακτηρίστηκε ως «λύτρωση» για τον Αργεντινό από τα Μέσα της Ισπανίας.
Ένα σχόλιο που μάλλον επιβεβαιώνεται και από τον ίδιο τον Μέσι. Ο 33χρονος εμφανίστηκε μετά από αρκετό καιρό χαμογελαστός και ορεξάτος στην τελευταία προπόνηση των «μπλαουγκράνα», με τη φυγή του Μπαρτομέου να έχει σίγουρα καταλυτικό ρόλο στα κέφια του Αργεντινού…
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.