Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα : Χαμόγελα στην προπόνηση ο Μέσι… μετά την παραίτηση του Μπαρτομέου (pic)

Μπαρτσελόνα : Χαμόγελα στην προπόνηση ο Μέσι… μετά την παραίτηση του Μπαρτομέου (pic)

Ορεξάτος και χαμογελαστός εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι στην τελευταία προπόνηση της Μπαρτσελόνα, μετά την επίσημη παραίτηση του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Μετά από έξι χρόνια ο μέχρι πρότινος ηγέτης του καταλανικού συλλόγου, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, αποτελεί παρελθόν καθώς στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης (27/10), εκείνος και οι συνεργάτες του υπέβαλλαν την παραίτησή τους.

Μια εξέλιξη που αποτελεί νίκη τόσο για ολόκληρο τον σύλλογο, όσο και για τον αρχηγό της ομάδας, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν ο πρώτος που μίλησε ανοιχτά για την ανικανότητα του Μπαρτομέου.

Ο pulga είχε αναφερθεί στην καταστροφική διοίκηση Μπαρτομέου, όταν μίλησε για την ιστορία με την επιθυμία της αποχώρησης του, ενώ η παραίτηση χαρακτηρίστηκε ως «λύτρωση» για τον Αργεντινό από τα Μέσα της Ισπανίας.

Ένα σχόλιο που μάλλον επιβεβαιώνεται και από τον ίδιο τον Μέσι. Ο 33χρονος εμφανίστηκε μετά από αρκετό καιρό χαμογελαστός και ορεξάτος στην τελευταία προπόνηση των «μπλαουγκράνα», με τη φυγή του Μπαρτομέου να έχει σίγουρα καταλυτικό ρόλο στα κέφια του Αργεντινού…

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024