Κούκλα: Έκλεψε τις εντυπώσεις η διαιτητής στο Ελλάδα-Ουκρανία (pics)
Την παράσταση στο ματς της Ελλάδας με την Ουκρανία για τα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών του 2022 «έκλεψε» η διαιτητής του παιχνιδιού.
Στα βλέμματα πάνω της έστρεψε στο ματς της Ελλάδα-Ουκρανία (0-4) για τα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών του 2022 η διαιτητής του αγώνα.
Η 29χρονη Σόνα Σούκρουλα, αναμφίβολα προσέλκυσε όλον τον ανδρικό πληθυσμό του γηπέδου και έκανε τη διαφορά στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Η διεθνής ρέφερι εργάζεται στη FIFA από το 2016 όταν και σφύριξε το παιχνίδι Κ19 μεταξύ Βόλενταμ-Άγιαξ , ενώ παράλληλα δουλεύει και ως δικηγόρος.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.