Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Στη Θεσσαλονίκη εκτάκτως ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Κοροναϊός : Στη Θεσσαλονίκη εκτάκτως ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί με χαρακτήρα κατεπείγοντος ο Παναγιώτης Αρκουμανέας μετά την αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού στην πόλη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί με χαρακτήρα κατεπείγοντος ο Παναγιώτης Αρκουμανέας μετά την αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού στην πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας grtimes.gr, η έκρηξη της πανδημίας στην πόλη αλλά και γενικότερα σε πολλές περιοχές της βορείου Ελλάδος αναγκάζει τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ να επισκεφθεί άμεσα τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αρκουμανέας θα εξετάσει το πώς φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση με τα εκατοντάδες νέα κρούσματα και το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Νέο αρνητικό ρεκόρ στη Θεσσαλονίκη

Σημειώνεται ότι η συμπρωτεύουσα έσπασε όλα τα ρεκόρ, αφού μέτρησε 384 κρούσματα, από το σύνολο των 1.547 σε ολόκληρη τη χώρα.

Αυτός είναι και ο λόγος που απόγευμα της Τετάρτης στην έκτακτη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το θέμα της Θεσσαλονίκης και τέθηκε σε ψηφοφορία το ενδεχόμενο να μπει νωρίτερα στο επίπεδο 4, δηλαδή το «κόκκινο».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024