28η Οκτωβρίου : Στις Σέρρες μία παρέα μαθητών παρέλασαν μόνοι τους σε ένα βουνό
Η απαγόρευση των μαθητών να παρελάσουν και να τιμήσουν το έπος του 1940 δεν τους εμπόδισε να δράσουν ελεύθερα και να εκφράσουν την αγάπη τους για την Ελλάδα.
Η απαγόρευση των μαθητών να παρελάσουν και να τιμήσουν το έπος του 1940 δεν τους εμπόδισε να δράσουν ελεύθερα και να εκφράσουν την αγάπη τους για την Ελλάδα.
Στο παρακάτω βίντεο κάποιοι μαθητές από το Νέο Σούλι Σερρών αποφάσισαν να κάνουν μόνοι τους παρέλαση, αποφεύγοντας έτσι κάθε είδος συνωστισμού.
Μάλιστα στο βίντεο έλαβε μέρος και ένας μικρός μαθητής, ο οποίος ανέβηκε σε μία πλαγιά κρατώντας την ελληνική σημαία.
Σημειώνεται πως από αύριο οι Σέρρες μαζί με τα Γιάννενα θα περάσουν στο επίπεδο 4 επικινδυνότητας, δηλαδή θα τεθεί σε ισχύ τοπικό lockdown.
- Κεφαλονιά: Σε βαρύ κλίμα το 40ήμερο μνημόσυνο για τη 19χρονη Μυρτώ – Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της
- Γαλλία: Δέκα νέα φερόμενα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν εμφανίστηκαν σε νέα έρευνα
- Ροντινέι: «Ο Ολυμπιακός θα γυρίσει πιο δυνατός – Είμαστε και πάντα θα είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»
- Ryanair: Τα σχέδιά της για το σενάριο του «Αρμαγεδδώνα»
- Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και Κέντρα Ημέρας στη Θεσσαλία
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ κατέλαβε σκάφος που κατευθύνεται στη Γάζα
- Η χειρονομία του Λιονέλ Μέσι προς τους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι που σχολιάστηκε (vid)
- Χανιά: Σύλληψη 47χρονου μετά από καταγγελία για κακοποίηση του 16χρονου ΑμεΑ γιου του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442