28η Οκτωβρίου : Στα γαλανόλευκα ντύθηκε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Με έναν εντυπωσιακό τρόπο τίμησε ο Δήμος Πειραιά την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με δεδομένες τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν φέτος λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της Covid-19
Με έναν εντυπωσιακό τρόπο τίμησε ο Δήμος Πειραιά την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με δεδομένες τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν φέτος λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της Covid-19.
Ο δήμος Πειραιά «έντυσε» το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στα γαλανόλευκα, με μια τεράστια ελληνική σημαία να κυματίζει στην πρόσοψη του επιβλητικού κτηρίου της πόλης, με την μέθοδο του 3d projection mapping.
Επίσης, ο Πειραιάς έχει σημαιοστολιστεί, για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης θα παρευρεθεί κατά την Εθνική μας Επέτειο, στη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στις 11:30 και στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι στον Ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (Πεζόδρομος Δραγάτση).
Η 28η Οκτωβρίου θα εορταστεί στον Πειραιά με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας που ορίζουν οι αρμόδιες αρχές, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.
Υπενθυμίζεται, ότι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν θα πραγματοποιηθούν οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις στη χώρα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).