Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Όλοι μέσα για το παιχνίδι με την Γρανάδα

ΠΑΟΚ : Όλοι μέσα για το παιχνίδι με την Γρανάδα

Στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για την αναμέτρηση με την Γρανάδα τέθηκαν οι Κρέσπο, Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι με το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ να είναι λευκό μετά από μεγάλο διάστημα.

Με μια προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (29/10) με την Γρανάδα στην έδρα της ισπανικής ομάδας. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Κάρολ Σφιντέρσκι και Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκαν κανονικά και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για τα δύο επικείμενα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στη Γρανάδα χωρίς απουσίες λόγω κορονοϊού, καθώς τ’ αποτελέσματα των τεστ για τον Covid-19, στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα το πρωί της Δευτέρας (26.10) ήταν όλα αρνητικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωση τους 24 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για τις επόμενες δύο αναμετρήσεις, η οποία αποτελείται από τους:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Νινούα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας.

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί με πτήση τσάρτερ το πρωί της Τετάρτης (28.10). Η ομάδα θα προπονηθεί στο Estadio de los Carmenes στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ νωρίτερα στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα. Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Ίνγκι Ίνγκασον. Η αποστολή του Δικεφάλου θα παραμείνει στην Ισπανία μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα προπονηθεί στη Γρανάδα το πρωί της Παρασκευής (30.10) και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για το Άκτιο και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Αγρίνιο.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024