ΟΦΗ : Επέστρεψε ο Στάικος, μέρος του προγράμματος οι Βούρος και Σολίς
Ο Πασχάλης Στάικος επέστρεψε στις προπονήσεις του ΟΦΗ ενώ οι Βούρος και Σολίς ακολούθησαν μέρος του προγράμματος.
Ο ΟΦΗ πραγματοποιεί την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής (01/11, 19:30) για την 7η αγωνιστική της Super League.
Ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, είδε τον Πασχάλη Στάικο να επιστρέφει στις προπονήσεις καθώς συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του.
Η σημερινή (27/10) προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, δύναμης και τεχνικής ενώ οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με ποδοβόλεϊ ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν συμμετείχαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας σε μικρούς χώρους και σε τελειώματα φάσεων.
Σημειώνεται επίσης ότι για την ομάδα του Ηρακλείου οι Πραξιτέλης Βούρος και Ναζαρένο Σολίς συμμετείχαν σε μέρος του κανονικού προγράμματος.
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Πάκσι – Παναθηναϊκός 1-2: Πήραν… αέρα πρόκρισης οι «πράσινοι» (vid)
- Λίσι: «Ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια»
- Πάκσι – Παναθηναϊκός: Ο Αντίνο κάνει το 2-0 για το «τριφύλλι», μείωσαν οι γηπεδουχοι σε 1-2 (vid)
- Πάκσι – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» ανοίγουν το σκορ με αυτογκόλ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442