Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκανε τη δουλειά της η Σίτι, 3-0 την Μαρσέιγ

Έκανε τη δουλειά της η Σίτι, 3-0 την Μαρσέιγ

Το φαβορί του ομίλου του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αλώνοντας το «Βελοντρόμ».

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί στον όμιλο του Ολυμπιακού και μετά την επικράτηση της στην πρεμιέρα επί της Πόρτο, το επιβεβαίωσε πετυχαίνοντας το 2Χ2. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άλωσε το Βελοντρόμ επικρατώντας 3-0 της Μαρσέιγ, η οποία αντίστοιχα γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της.

Οι Σίτιζενς άρχισαν το παιχνίδι με σκοπό να το «καθαρίσουν» γρήγορα. Στο 18′ πήραν το προβάδισμα με τον Φεράν Τόρες και έπειτα έψαξαν το δεύτερο γκολ. Άργησαν να το πετύχουν και οι Μασσαλοί αναζήτησαν την απάντηση, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν μετάλη.

Στο 76′ ο Γκουντογκάν ήταν αυτός ο οποίος «κλείδωσε» τη νίκη της Σίτι, σκοράροντας το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 81′, ο Στέρλινγκ διεύρυνε το προβάδισμα, διαμορφώνοντας το 0-3.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Σακάι, Άλβαρο, Μπαλέρντι, Καμαρά, Τσαλέτα Τσαρ, Ράντονιτς (78’ Μπενεντέτο) Κισάνς (85’ Γκουεγέ), Ρονζιέ (65’ Σανσόν), Αμαβί, Τοβέν (78’ Παγέτ)

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Ζιντσένκο (69’ Κανσέλο), Λαπόρτ (78’ Στόουνς), Γκιντογκάν (78’ Μαχρέζ), Ντε Μπρόινε (82’ Πάλμερ), Ρόδρι, Τόρες (78’ Μπερνάρντο Σίλβα), Φόντεν, Στέρλινγκ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024