Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί στον όμιλο του Ολυμπιακού και μετά την επικράτηση της στην πρεμιέρα επί της Πόρτο, το επιβεβαίωσε πετυχαίνοντας το 2Χ2. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άλωσε το Βελοντρόμ επικρατώντας 3-0 της Μαρσέιγ, η οποία αντίστοιχα γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της.
Οι Σίτιζενς άρχισαν το παιχνίδι με σκοπό να το «καθαρίσουν» γρήγορα. Στο 18′ πήραν το προβάδισμα με τον Φεράν Τόρες και έπειτα έψαξαν το δεύτερο γκολ. Άργησαν να το πετύχουν και οι Μασσαλοί αναζήτησαν την απάντηση, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν μετάλη.
Στο 76′ ο Γκουντογκάν ήταν αυτός ο οποίος «κλείδωσε» τη νίκη της Σίτι, σκοράροντας το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 81′, ο Στέρλινγκ διεύρυνε το προβάδισμα, διαμορφώνοντας το 0-3.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!