Στις 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ

Στις 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ.

Σε ανακοίνωση τους τα Ηνωμένα Έθνη αναφέρουν πως η συνάντηση θα είναι άτυπη και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ειδικής Συμβούλου του γγ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Επίζαμπεθ Σπέχαρ, στην κατοικία στο παλαιό αεροδρόμιο Λευκωσίας στις 19:00 το απόγευμα.

Η κα Σπέχαρ ανυπομονεί να φιλοξενήσει τον κ. Αναστασιάδη και τον κ. Τατάρ για την πρώτη άτυπη συνάντησή τους ως ηγέτες της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής κοινότητας, καταλήγει η ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών.

Πηγή ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr