Παγώνη – κοροναϊός : Στην Αττική ήδη έχει καλυφθεί το 70%-75% των ΜΕΘ
Δεν σταματά ο προβληματισμός στην επιτροπή των ειδικών και την κυβέρνηση από τα σταθερά αυξημένα κρούσματα του κοροναϊού που καταγράφονται καθημερινά στη χώρα μας.
Δεν σταματά ο προβληματισμός στην επιτροπή των ειδικών και την κυβέρνηση από τα σταθερά αυξημένα κρούσματα του κοροναϊού που καταγράφονται καθημερινά στη χώρα μας.
Χτες Δευτέρα τα νέα περιστατικά μόλυνσης ανήλθαν σε 715, οι διασωληνωμένοι ανέρχονται σε 95, ενώ συνολικά οι ασθενείς με κοροναϊού που νοσηλεύονται σε δομές του ΕΣΥ ανέρχονται σε 922.
Συνύπαρξη γρίπης και κοροναϊού
Ενδεικτικό είναι ότι, όπως τόνισε η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, στην Αττική ήδη είναι καλυμμένο το 70%-75% των ΜΕΘ.
Στην ερώτηση εάν μας έχει ξεφύγει η κατάσταση, δήλωσε πως είναι ακόμη υπό έλεγχο, ωστόσο έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το ΕΣΥ από τις 20 Νοεμβρίου, όταν θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι διάφορες ιώσεις.
Παράλληλα, η κυρία Παγώνη σχολίασε στο Open τις εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν στον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως αυτές δεν περνούν το σωστό μήνυμα στους πολίτες που έχουν, πλέον, κουραστεί.
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026



