Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Λαγός : Ζητά οικονομική βοήθεια για να... ανατρέψει την εις βάρος του καταδικαστική απόφαση

Γιάννης Λαγός : Ζητά οικονομική βοήθεια για να… ανατρέψει την εις βάρος του καταδικαστική απόφαση

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Λαγός βρίσκεται ακόμα στις Βρυξέλλες με την αρμοδιότητα του ευρωβουλευτή, ενώ οι ελληνικές δικαστικές αρχές απέστειλαν επίσημο αίτημα για άρση ασυλίας του.

Να τον ενισχύσουν… οικονομικά ζητάει ο χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός, που έχει καταδικαστεί για τη δράση του στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ζητώντας… στήριξη στον «δικαστικό του αγώνα».

Φαίνεται πως 6.600 ευρώ που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής δεν του είναι αρκετά για να ριχτεί στη… δικαστική αυτή μάχη, ζητώντας την αλληλεγγύη των ψηφοφόρων του.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Λαγός βρίσκεται ακόμα στις Βρυξέλλες με την αρμοδιότητα του ευρωβουλευτή, ενώ οι ελληνικές δικαστικές αρχές απέστειλαν επίσημο αίτημα για άρση ασυλίας του.

Εν αναμονή της άρσης της ασυλίας του, ο Γιάννης Λαγός προκαλεί δημοσιεύοντας και σχετικό τραπεζικό λογαριασμό, τονίζοντας: «Καταθέτοντας κάποιο ποσό στους λογαριασμούς που βλέπετε, βοηθάτε να γκρεμίσουμε το βρώμικο και παράνομο καθεστώς, Θα αποκαλύψω ΠΑΝΤΟΥ το δικαστικό και πολιτικό πραξικόπημα, Λευτεριά στους εθνικιστές πολιτικούς κρατούμενους».

«Τώρα ήρθε η ώρα μας! Η ώρα όσων επιθυμούν να αποφανθεί η πραγματική Δικαιοσύνη! Ο Γιάννης Λαγός, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, θα επιδιώξει από τις Βρυξέλλες να ανατρέψει την απόφαση και να οδηγήσει στο εδώλιο των κατηγορουμένων τους επίορκους δικαστές και πολιτικούς. Οι δικαστικοί αγώνες στην Ευρώπη, κοστίζουν ακριβά. Η νομική ομάδα που αποτελείται από κορυφαίους Ευρωπαίους νομικούς, θα δώσει τιτάνια μάχη για να αναδείξει την αλήθεια», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ΕΛΑΣΥΝ.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024