
«Βόμβα» στην Εθνική Γαλλίας : Εκτός ο Πογκμπά λόγω Μακρόν
Ο Πολ Πογκμπά αποφάσισε να μείνει εκτός Εθνικής λόγω των πολιτικών απόψεων και πεποιθήσεων του Εμανουέλ Μακρόν, όπως αναφέρει η SUN
Ύστερα από συνεχόμενες κλήσεις στην Εθνική Γαλλίας, ο Πολ Πογκμπά πιθανότατα να μείνει εκτός για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο.
Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας SUN εμφανίζει τον Γάλλο να έχει θέσει τον εαυτό του εκτός Εθνικής Γαλλίας, επειδή ο γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, θεωρεί το Ισλάμ την πηγή της διεθνούς τρομοκρατίας.
Όπως σημειώνεται, η απόφαση του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελήφθη την Παρασκευή, μετά τα σχόλια του Μακρόν.
Συγκεκριμένα, έπειτα από συνάντηση που είχε με μέλη μονάδας για την καταπολέμηση του ισλαμικού εξτρεμισμού στο Μπομπινί, στο βορειοανατολικό προάστιο του Παρισιού, ο Μακρόν είπε σε δημοσιογράφους πως «ξέρουμε τι πρέπει να γίνει».
Προς το παρόν, ούτε ο Πογκμπά αλλά ούτε και η γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχουν σχολιάσει το δημοσίευμα της SUN.
- Θεσσαλονίκη: Γεωργικές εργασίες με χρήση καταστροφέα έκανε ο 51χρονος που συνελήφθη για τη φωτιά στο Δερβένι
- Η Μαρία Ναυπλιώτου «ταξιδεύει» στο 83ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
- Έρευνα: Απαισιόδοξοι 6 στους 10 κατοίκους της Αττικής για την οικονομία – Σταθερό «αγκάθι» η ακρίβεια
- Η νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων και τα εξοπλιστικά που ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ εν μέσω προεκλογικού κλίματος
- Πολιτική Προστασία: Συναγερμός για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε κατάσταση Red Code
- Ζάκυνθος: Ύποπτο κρούσμα λεπτοσπείρωσης – Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ 56χρονος





