Είναι γνωστό πως η κυρία Σακελλαροπούλου τρέφει πολύ μεγάλη αγάπη για τις γάτες.

Δύο ξεχωριστούς θαυμαστές έχει στη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, οι οποίοι το μεσημέρι περίμεναν να την δουν κατά τη διάρκεια της άφιξής της στη λέσχη αξιωματικών.

Ο λόγος για τον κύριο Γιώργο και τον γάτο του, τον Αριστοτέλη.

Ο κύριος Γιώργος πηγαίνει καθημερινά και τρώει στη λέσχη που είναι δίπλα στο σπίτι του, αλλά σήμερα που ήταν κλειστή για το κοινό ήρθε για να δει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ανέφερε πως του αρέσει πολύ η προσωπικότητα και το έργο της, την ώρα που ο Αριστοτέλης σκαρφάλωνε στον ώμο του.

Η εικόνα του ανάμεσα στους αστυνομικούς και τα περιπολικά ξεχώριζε. Στεκόταν στη γωνία απέναντι από τη λέσχη και περίμενε υπομονετικά στον ήλιο. Την ίδια υπομονή επέδειξε και ο μικρός γάτος που δεν έφυγε στιγμή από την αγκαλιά του.

«Όπως λέω συνήθως, το σπίτι μου είναι το δωμάτιο και η λέσχη είναι η κουζίνα και το σαλόνι μου. Σήμερα δεν ήρθα όμως για να φάω, ήρθα να δω την πρόεδρο που μου αρέσει ο τύπος της. Έφερα και τον φίλο μου τον Αριστοτέλη», δήλωσε στο thesstoday.gr.

Είναι γνωστό πως η κυρία Σακελλαροπούλου τρέφει πολύ μεγάλη αγάπη για τις γάτες, αφού μάλιστα στο προφίλ της στο Facebook έχει πολλές φωτογραφίες που περιτριγυρίζεται από αυτές.

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει από κοντά τον Αριστοτέλη. Μόνο ο μικρός γατούλης κατάφερε να την δει καθώς έφευγε μετά το πέρας του γεύματός της.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr