Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκαια : Εξιτήριο πήρε ο Έκτορας, ο σκύλος που είχε δεχθεί κακοποίηση

Νίκαια : Εξιτήριο πήρε ο Έκτορας, ο σκύλος που είχε δεχθεί κακοποίηση

Ο Έκτορας, που δέχτηκε αποτρόπαια επίθεση με μαχαίρι από δύο άνδρες πριν από μερικές ημέρες στη Νίκαια, είναι καλά στην υγεία του.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του γλυκύτατου Έκτορα, του σκύλου που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης πριν από μερικές ημέρες στη Νίκαια.

Το λευκό σκυλάκι, που δέχτηκε αποτρόπαια επίθεση με μαχαίρι από δύο άνδρες πριν από μερικές ημέρες στη Νίκαια, πήρε εξιτήριο σήμερα Δευτέρα.

Ο Ηλίας Αναστασόπουλος, ιδιοκτήτης του σκύλου, μίλησε στο Star από το Σχιστό και το Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων, όπου νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα ο Έκτορας.

«Ο Έκτορας είναι καλά στην υγεία του, θέλει λίγο προσοχή μόνο. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς για τον αγώνα που δώσανε» τόνισε ο κ. Αναστασόπουλος.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι το απίστευτο περιστατικό είχε συμβεί στην οδό Σικελιανού στη Νίκαια, όταν ένας περαστικός από το σημείο είδε τον φερόμενο δράστη πεσμένο στην άσφαλτο.

Έτρεξε για να τον βοηθήσει νομίζοντας ότι έπεσε και τότε διαπίστωσε ότι ο άνδρας από το ένα χέρι είχε κάνει κεφαλοκλίδωμα σε έναν λευκό, μεγαλόσωμο σκύλο και με το άλλο χέρι τον μαχαίρωνε με λύσσα. Παράλληλα, ένας δεύτερος άνδρας χτυπούσε με σκουπόξυλο το βαριά τραυματισμένο ζώο.

Την Παρασκευή, ο 54χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε άγρια τον σκύλο, βγήκε από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Πειραιά, καθώς η δίκη διεκόπη για τις 6 Νοεμβρίου.

«Έχουμε πολύ μέλλον ακόμα, ελπίζουμε την επόμενη Παρασκευή να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα» είπε η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του σκύλου, Ευαγγελία Τσανοπούλου.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024