Λαμία : Πάρτι με πάνω από 100 άτομα στο Κάστρο
Στην «ανοιχτή εκδήλωση» που διοργανώθηκε με απόλυτη μυστικότητα , εκτός από τη δυνατή μουσική, υπήρχαν ακόμη και φωτορυθμικά, προσεγγίζοντας την ατμόσφαιρα αντίστοιχων κλαμπ που βάσει των μέτρων είχαν κλείσει από τις 00:30
Τα πάρτι της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι ζήλεψαν φοιτητές Τμημάτων της Λαμίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ξεφαντώνοντας μέχρι το πρωί σε χώρο που βρίσκεται κάτω από το Κάστρο .
Το LamiaReport που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, δημοσιεύει βίντεο από το πάρτι που έγινε το Σαββατόβραδο 24 προς 25 Οκτωβρίου στον ανοιχτό χώρο που βρίσκεται πλησίον της ιστορικής εκκλησίας της Αρχοντικής, με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ατόμων.

Στην «ανοιχτή εκδήλωση» που διοργανώθηκε με απόλυτη μυστικότητα , εκτός από τη δυνατή μουσική, υπήρχαν ακόμη και φωτορυθμικά, προσεγγίζοντας την ατμόσφαιρα αντίστοιχων κλαμπ που βάσει των μέτρων είχαν κλείσει από τις 00:30’.
Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία που σε ελέγχους που διενήργησε δεν βρήκε κάτι το ύποπτο, πιθανότατα γιατί οι «διοργανωτές» είχαν φροντίσει να έχουν τσιλιαδόρους σε διάφορα σημεία ώστε να χαμηλώνει η μουσική κατά τη διέλευση των αστυνομικών οχημάτων.
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο σημείο δεν είναι ορατό από το δρόμο και μόνο με πεζή περιπολία θα μπορούσε να εντοπιστεί.
Αδιάψευστος μάρτυρας για την παρουσία δεκάδων ατόμων στο χώρο αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι τα σκουπίδια που άφησαν πίσω τους όσοι συμμετείχαν στο πάρτι.

- Αχαρνές: Συνελήφθη 25χρονος για διατάραξη κοινής ησυχίας – Το ηχοσύστημα μεγάλης ισχύος στο αυτοκίνητό του
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- «Ήταν σχιζοφρενής» – Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος για τον Γάλλο που «θέρισε» τη Ράνια
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Αφθώδης πυρετός: Πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους
- Ο αστρολάβος του Αφζάλ – «Υπερυπολογιστής» του 17ου αιώνα βγαίνει σε δημοπρασία από τον Sotheby’s
- Η Ιουλία Τσέτη στο Delphi Forum XI: «Η βιωσιμότητα είναι συνέχεια και συνέπεια – Οι εργαζόμενοι σύμμαχοί μας»
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442