
Ο Μπάιντεν κατηγορεί τον Τραμπ ότι ενέδωσε στην πανδημία
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατηγόρησε σήμερα τον Ντόναλντ Τραμπ ότι ενέδωσε στην πανδημία του νέου κοροναϊού.
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατηγόρησε σήμερα τον Ντόναλντ Τραμπ ότι ενέδωσε στην πανδημία του νέου κορονοϊού, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Μαρκ Μίντοους, ο οποίος είπε ότι η κυβέρνηση δεν επιδιώκει να τη «θέσει υπό έλεγχο».
«Δεν ήταν ένα λάθος του Μίντοους», απάντησε ο Τζο Μπάιντεν, σε ένα δελτίο τύπου. «Ήταν μια ειλικρινής διαπίστωση της στρατηγικής του προέδρου Τραμπ μετά την έναρξη της κρίσης: να σηκώσουν τη λευκή σημαία της ήττας και να ελπίζουν ότι εάν αδιαφορήσουμε, ο ιός θα φύγει. Αυτό δεν συνέβη και δεν θα συμβεί», συμπλήρωσε.
Ανεξέλεγκτος ο ιός την πορεία του
«Δεν αποτελεί δυστυχώς έκπληξη ότι ο ιός συνεχίζει ανελέητος την πορεία του, ανεξέλεγκτα στη χώρα, ακόμα και στον ίδιο τον Λευκό Οίκο», συμπλήρωσε ο Τζο Μπάιντεν κι ενώ ο προσωπάρχης του αντιπροέδρου και τουλάχιστον 2 άνθρωποι της ομάδας του διαγνώστηκαν χθες θετικοί στον νέο κορονοϊό.
«Να τι θα κάνουμε. Δεν θα θέσουμε υπό έλεγχο την πανδημία, θα ελέγξουμε ότι μπορούμε να έχουμε εμβόλια», δήλωσε σήμερα στο CNN ο Μαρκ Μίντοους, ο προσωπάρχης του Ντόναλντ Τραμπ.
- Τις λεπτομέρειες της παραγγελίας των 200 αεροσκαφών εξετάζει η Boeing με το Πεκίνο
- Ολονύχτια ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό – Πολυκατοικίες χτυπήθηκαν από drones
- Τα social media στο εδώλιο: Μαζικές αγωγές στις ΗΠΑ για «εθισμό» των μαθητών
- Αντίστροφη μέτρηση για να κλείσουν τα σχολεία – Πότε τελειώνουν οι εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια
- Είναι απειλή για το περιβάλλον η εξόρυξη άμμου; Τι απαντά ο ΟΗΕ
- Στολίσκος για τη Γάζα: Άγνωστο πλοίο πλησιάζει τα πλοιάρια, λέει ακτιβιστής που συμμετέχει στην αποστολή
