Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Serie A : Νικήτρια με ανατροπή η Νάπολι, «θρίλερ» στην Πάρμα

Serie A : Νικήτρια με ανατροπή η Νάπολι, «θρίλερ» στην Πάρμα

Η Νάπολι νίκησε με 2-1 στην έδρα της Μπενεβέντο με ανατροπή ενώ Πάρμα και Σπέτσια αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Η Νάπολι πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Μπενεβέντο για την 5η αγωνιστική της Serie A ενώ Πάρμα και Σπέτσια αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.

Στο «Τσίρο Βιγκορίτο» οι «παρτενοπέι» δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Μπενεβέντο. Στο 30′ ο Λαπαντούλα γύρισε για τον Ρομπέρτο Ινσίνιε που έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους ενώ στο 44′ ο Κώστας Μανωλάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ναπολιτάνοι γύρισαν το παιχνίδι μέσα σε επτά λεπτά. Στο 60′ ο Λορέντζο Ινσίνιε πλάσαρε αλλά ο Μοντιμπό απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ιταλός ισοφάρισε σε 1-1. Στο 67′ ο Πολιτάνο γύρισε ωραία την μπάλα και ο Πετάνια πλάσαρε εύστοχα για να γράψει το 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο «Ένιο Ταρντίνι» η Πάρμα υποδέχθηκε τη Σπέτσια η οποία μπήκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 28′ ο Σαμπό με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους ενώ τρία λεπτά αργότερα πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Αγκούντελο.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν αρχικά σε 2-1 με προβολή του Γκαλιόλο. Στο 91′ κέρδισαν πέναλτι μετά από πέσιμο του Κορνέλιους και ο Κούτσκα ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το τελικό 2-2 σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024