Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Ρεκόρ κρουσμάτων Covid στην Γρανάδα

ΠΑΟΚ : Ρεκόρ κρουσμάτων Covid στην Γρανάδα

Τις τελευταίες 24 ώρες ανιχνεύτηκαν 1.361 νέα κρούσματα κοροναϊού στην Γρανάδα, όπου το βράδυ της Πέμπτης ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για το Europa League.

Ο κοροναϊός «σαρώνει» την Ευρώπη, με τις κυβερνήσεις σε όλες τις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου να παίρνουν σκληρά μέτρα, με στόχο την μείωση της διασποράς του Covid-19.

Η Ισπανία καθημερινά ανακοινώνει χιλιάδες νέα μολύνσεις, με την κατάσταση στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου να έχει ξεφύγει και τις Αρχές να ετοιμάζονται για νέα ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

Μία από τις πόλεις που έχουν πληγεί περισσότερο από τον Covid-19 είναι η Γρανάδα. Εκεί που θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη (29/10), κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Σήμερα, οι Αρχές στην Γρανάδα ανακοίνωσαν ότι τις τελευταίες 24 ώρες ανιχνεύτηκαν 1.361 νέα κρούσματα κορωνοϊού. Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ανδαλουσίας μάλιστα, είναι τα περισσότερα κρούσματα σε μια ημέρα από την αρχή της πανδημίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα 1.361 κρούσματα που κατέγραψε η Γρανάδα είναι σχεδόν τα μισά από όσα εντοπίστηκαν σε όλη την περιφέρεια της Ανδαλουσίας.

Στην Γρανάδα έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα στην Ανδαλουσία έχουν τεθεί αυστηροί περιορισμοί. Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι χαοτική και οι Αρχές φοβούνται για κατάρρευση του συστήματος υγείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύουν οι ισπανικές Αρχές, κάθε μέρα ο μέσος όρος εισαγωγών στα νοσοκομεία με συμπτώματα κοροναϊού είναι 175 άτομα.

Η έξαρση του κορωνοϊού έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και ανησυχία στους πολίτες της Γρανάδας, με τις Αρχές να εξετάζουν σοβαρά τη λήψη νέων μέτρων για την μείωση της διασποράς του Covid-19.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ θα «πετάξει» για την ισπανική πόλη το πρωί της Τετάρτης (28/10), ενώ το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024