
Εντάχθηκε στις προπονήσεις της Βάσκο Ντα Γκάμα ο Μάτος
Δύο μόλις μέρες μετά την μεταγραφή του στη Βάσκο Ντα Γκάμα από τον ΠΑΟΚ, ο Μάτος βρίσκεται ήδη στην Βραζιλία και ξεκίνησε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.
Πριν από δύο μέρες, ο Λέο Μάτος πήρε την απόφαση να γυρίσει στη πατρίδα του και να αφήσει τον ΠΑΟΚ για τη Βάσκο Ντα Γκάμα.
Ο πρώην-πλέον-δεξιός μπακ του Δικεφάλου βρίσκεται ήδη στη Βραζιλία και όπως ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram επισκέφτηκε για πρώτη φορά το προπονητικό κέντρο της ομάδας του για να ενταχθεί στο σύνολο του Ρικάρντο Σα Πίντο.
Αναλυτικά έγραψε: «Καλημέρα φίλοι μου. Έφτασα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, προπονήθηκα ελαφρά για να κρατηθώ σε καλή κατάσταση. Πάμε Βάσκο»
Δείτε την ανάρτηση του Βραζιλιάνου άσου:
- Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: «Σιγή» για τις Πανελλήνιες–Μια ουσιαστική πρωτοβουλία υπέρ των υποψηφίων
- Το Ιράν εκτέλεσε άνδρα που είχε καταδικάσει για τις διαδηλώσεις που συγκλόνισαν τη χώρα τον Ιανουάριο
- «Ο Νίκολιτς και ο Λουτσέσκου υποψήφιοι για τον πάγκο της Μπεσίκτας»
- Γωγώ Μαστροκώστα: Το συγκλονιστικό «αντίο» του Τραϊανού Δέλλα
- Όλυμπος: Νεκρός εντοπίστηκε ο ισπανός ορειβάτης
- Η Uludağ Beverages Co, συνεχίζει το ταξίδι της στην EuroLeague µε τη λεµονάδα Uludağ στο Final Four της Αθήνας


