Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση μομφής : Κοινή απάντηση Τσακαλώτου - Αχτσιόγλου σε δημοσίευμα

Πρόταση μομφής : Κοινή απάντηση Τσακαλώτου – Αχτσιόγλου σε δημοσίευμα

Απάντηση σε σημερινό δημοσίευμα που τους εμφανίζει σκεπτικούς ως προς τον χρόνο κατάθεσης της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, δίνουν με κοινή τους ανακοίνωση οι υπεύθυνοι οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ,  Έφη Αχτσιόγλου και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Απάντηση σε σημερινό δημοσίευμα που τους εμφανίζει σκεπτικούς ως προς τον χρόνο κατάθεσης της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, δίνουν με κοινή τους ανακοίνωση οι υπεύθυνοι οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ,  Έφη Αχτσιόγλου και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Παντελώς ανυπόστατα δημοσιεύματα»

Στην κοινή τους ανακοίνωση αναφέρουν: «Αντιλαμβανόμαστε το άγχος της «Καθημερινής» να υποβαθμίσει την πρόταση μομφής ενάντια στις ανεξέλεγκτες πτωχεύσεις και την καθολική και οριζόντια άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας, επειδή φέρνει σε δύσκολη θέση τον κ. Μητσοτάκη. Εξαιτίας αυτού του άγχους, όμως, δεν μπορεί να καταφεύγει σε παντελώς ανυπόστατα δημοσιεύματα.

Τι υπηρετεί η πρόταση μομφής

Καμία απόσταση και κανένας αστερίσκος δεν υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία -όσο «δημιουργική» και αν είναι η φαντασία των υπευθύνων για το σημερινό δημοσίευμα της «Καθημερινής»-, μόνο απόλυτη συμφωνία για την ανάγκη να μπει φραγμός στην εκποίηση της περιουσίας των πολιτών για χάρη των τραπεζών. Αυτή την ανάγκη υπηρετεί και η πρόταση μομφής στον υπουργό Οικονομικών. Αν η «Καθημερινή» είχε ασχοληθεί με το περιεχόμενο του πτωχευτικού, ίσως ήταν πιο σοβαρή και δεν προχωρούσε σε δημοσιεύματα που την εκθέτουν, μόνο και μόνο για να στηρίξει την κυβερνητική προπαγάνδα».

Το δημοσίευμα

Σημειώνεται πως η Καθημερινή στο φύλλο του Σαββάτου, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ρεπορτάζ της ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Εφη Αχτσιόγλου εμφανίζονταν περισσότερο σκεπτικοί από άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάθεση πρότασης μομφής, όχι ως προς το σκέλος της ουδίας της κίνησης αλλά ως προς τον χρόνο κατάθεσής της.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024